Šonedēļ paredzēti sabiedroto spēku iznīcinātāju zemie treniņlidojumi

Sabiedrība
LETA 09:35, 01.07.2024 0

Šonedēļ Kurzemē, Zemgalē un Latgalē paredzēti sabiedroto spēku iznīcinātāju zemie treniņlidojumi, mikroblogošanas vietnē "X" informē Gaisa spēki.

 
Foto: LETA

No šodienas līdz 6.jūlijam diennakts gaišajā un tumšajā laikā plānoti sabiedroto spēku iznīcinātāju zemie treniņlidojumi Kurzemes, Vidzemes un Latgales reģionos.

Lidojumi var radīt īslaicīgu troksni, tāpēc iedzīvotāji aicināti ar sapratni izturēties pret īslaicīgi radītajām neērtībām.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Nākamnedēļ Latvijā atgriezīsies tveice

Nākamnedēļ Latvijā gaidāms karstāks laiks, dažās dienās iespējams pērkona negaiss un ļoti stiprs lietus, liecina jaunākās laika prognozes.

Sabiedrība Piektdien gaidāms īslaicīgs lietus un vēja brāzmas

Piektdien Latvijas lielākajā daļā īslaicīgi līs un pastiprināsies vējš, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Rīgā būvēs sešas sociālās aprūpes ēkas

Rīgas pašvaldība ir parakstījusi līgumu ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru par sešu sociālo aprūpes ēku būvniecību pensijas vecuma personām Mežezera ielā 5 un Jūrmalas gatvē, kuru kopējās izmaksas sasniedz 16 200 000 eiro.

Sabiedrība Rīgas centrālās stacijas būvnieks nav saņēmis maksājumus 43 miljonu eiro apmērā

Dzelzceļa projekta "Rail Baltica" Rīgas centrālās dzelzceļa stacijas būvnieka pilnsabiedrības "BeReRix" nesaņemtie maksājumi jūlija sākumā ir 43,233 miljonu eiro apmērā, pavēstīja "BeReRix" biedru pilnvarotais pārstāvis Guntis Āboltiņš-Āboliņš.

Lasiet arī

Pasaule Par nākamo NATO ģenerālsekretāru iecelts Marks Rite

Par NATO nākamo ģenerālsekretāru iecelts līdzšinējais Nīderlandes premjerministrs Marks Rite, trešdien paziņojusi alianse.

Sabiedrība Saeima aicina atbalstīt Ukrainas pieteikumu pievienoties NATO

Uzsverot nepieciešamību Vašingtonas samitā skaidri apliecināt stingru vienotību un apņēmību, kā arī visu sabiedroto gatavību uzņemties taisnīgu daļu atbildības par visu sabiedroto drošību, Saeima šodien pieņēma paziņojumu, kurā aicina NATO dalībvalstu parlamentus atbalstīt Ukrainas oficiālo pieteikumu par iestāšanos NATO.

Sabiedrība NATO Austrumu flanga valstu samits vairs nav «vienprātīgu valstu klubiņš»

NATO Austrumu flanga valstu samits, kas otrdien notika Rīgā, parāda, ka tas vairs nav "vienprātīgu valstu klubiņš", aģentūrai LETA pauda Ģeopolitikas pētījumu centra direktors un Hārvarda universitātes viespētnieks Māris Andžāns.

Pasaule Stoltenbergs: Ungārija ir piekritusi nebloķēt NATO palīdzību Ukrainai

Ungārija ir piekritusi nebloķēt NATO atbalstu Ukrainai, tomēr Viktora Orbāna valdība nesniegs personāla vai finansiālu atbalstu kara plosītajai valstij, trešdien paziņoja NATO ģenerālsekretārs Jenss Stoltenbergs.