• Kitija,
  • Viestards,
  • Viesturs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Jāņu naktī lielākās lietus iespējas valsts austrumos

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 08:51, 23.06.2024


Jāņu nakts visā Latvijā gaidāma mākoņaina, bet lielākās lietus iespējas ir valsts austrumos, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.


Foto: LETA

Līgo dienā saglabāsies apmācies laiks, valsts austrumos palaikam gaidāms lietus, rietumos lietus būs nelielas intensitātes. Pūtīs lēns vējš, un gaiss iesils līdz +15, +20 grādiem.

Arī Rīgā debesis būs pelēcīgas, palaikam gaidāms neliels lietus. Vējš būs lēns, un termometra stabiņš pakāpsies līdz +18, +20 grādu atzīmei.

Naktī bieza mākoņu sega joprojām aizklās debesis, un vietām valsts austrumos gaidāms neliels lietus. Pūtīs lēns vējš, un gaisa temperatūra pazemināsies līdz +12, +16 grādiem.

Galvaspilsētā nakts būs apmākusies, bet aizritēs bez ievērojamiem nokrišņiem. Pūtīs lēns vējš, un gaiss atdzisīs līdz +15, +16 grādiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Nākamā nedēļa būs vēsāka

Nākamnedēļ Latvijā laiks kļūs vēsāks, brīžiem gaidāms lietus, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Visā Latvijā spēkā brīdinājums par svelmi līdz +33 grādiem

Piektdien visā valstī spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra brīdinājums par stipru karstumu - gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +30..+33 grādiem.

Sabiedrība Vīrietim par aļņa buļļa nomedīšanu liek valsts labā samaksāt 10 540 eiro

Kurzemes rajona tiesa kādam vīrietim par aļņa buļļa nomedīšanu piespriedusi nosacītu cietumsodu un likusi valsts labā samaksāt 10 540 eiro, liecina publiski pieejamais spriedums.

Sabiedrība Piektdiena būs karstākā diena kopš pērnās vasaras

Piektdien Latvijā gaisa temperatūra pakāpsies vēl augstāk un gaidāms lielākais karstums kopš pagājušā gada vasaras, bet pastiprināsies dienvidu vējš un Kurzemē iespējams pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Lasiet arī

Sabiedrība Evika Siliņa: Jāņos mēs kā tauta vēlreiz apliecinām savu identitāti

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) Jāņos novēl būt kopā latviskajās tradīcijās, dziesmās un dejās.

Sabiedrība Jāņos sāks skaidroties un kļūs siltāks

Jāņu nakts visā Latvijā gaidāma mākoņaina, turklāt vietām līņās, bet Jāņu dienā laika apstākļi sāks skaidroties un kļūs siltāks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Sabiedrība Iedzīvotājus aicina rūpēties par savu drošību Jāņu brīvdienās

Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca (TOS) aicina iedzīvotājus Jāņu brīvdienās rūpēties par savu drošību, lai izvairītos no nevajadzīgām traumām un nelaimes gadījumiem.

Sabiedrība Jāņu naktī līst vidēji reizi trijos gados

Varbūtība, ka Jāņu naktī konkrētā vietā līst, valstī vidēji ir 30%, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.