• Lana,
  • Sergejs,
  • Svetlana
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Šonakt koplietošanas auto pakalpojumu sniedzēji ierobežos automašīnu pieejamību

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 22:43, 23.06.2024


Koplietošanas auto pakalpojumu sniedzēji ierobežos automašīnu pieejamību Jāņu naktī, liecina kompāniju "Bolt Drive" un "CityBee" sniegtā informācija.



Koplietošanas nomas pakalpojumu sniedzējs "Bolt Drive" informē, ka 23.jūnijā un 24.jūnijā no plkst.23 līdz 7 plānots ierobežot piekļuvi daļai "Bolt Drive" automašīnu. Tās automašīnas, kas atradīsies publisko svētku pasākumu apkārtnē, konkrētajā laika posmā nebūs pieejamas nomai.

Savukārt "CityBee" klienti nevarēs rezervēt automašīnas un sākt jaunus braucienus 23.jūnija naktī no plkst.23 līdz 24.jūnija plkst.8.

Savukārt no 24.jūnija plkst.8 automašīnas būs pieejamas kā ierasts.

Šie pakalpojumu ierobežojumi neietekmēs aktīvos braucienus, kurus varēs turpināt, atsākt vai pārtraukt arī ierobežojumu laikā.

"CityBee" norāda, ka, par spīti valsts iestāžu pūliņiem braukšanu dzērumā svētku laikā kontrolēt, Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) dati pēdējos gados bijuši salīdzinoši nemainīgi. Jūnijā notikušo ceļa satiksmes negadījumu skaits, kuros vismaz vienam no vadītājiem konstatēts reibums, pēdējos 14 gados ir svārstījies ap 60, bet 2022.gadā šādu negadījumi bija 98, kamēr 2023.gadā - 90.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā demontēta piemiņas zīme Maskavas dārza izveidei

Rīgā, Latgales parkā, demontēta piemiņas zīme Maskavas dārza izveidei, aģentūru LETA informēja Rīvas vicemērs Edvards Ratnieks (NA/LRA).

Sabiedrība Koalīcijas partija ir gatava diskutēt par izdienas pensijas vecuma celšanu

Kā jau tika ziņots, ministrijām sadarbojoties ar Valsts kanceleju, pašlaik tiek vērtēts jautājums par izdienas pensijas vecuma celšanu.

Sabiedrība ISMA uzsāk darbu pie bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā

Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (ISMA) vienojusies par sadarbību ar Ukrainas augstākās izglītības iestādi Dņipro “Alfred Nobel University” (ANU), lai uzsāktu darbu pie jaunas bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā.

Sabiedrība Rosina demontēt Fabriciusa pieminekli Ventspilī

Nacionālā apvienība (NA) norāda, ka ir vērsusies Latvijas Okupācijas muzejā un Latvijas Kara muzejā, lai no speciālistiem un vēsturniekiem gūtu atzinumus par Fabriciusa personību un vēsturiskajām darbībām, kā arī piemineklī attēloto agresorvalsts militāro formastērpu.

Lasiet arī

Interesanti fakti Rīgā pārbūvē Lielirbes un Ulmaņa gatves krustojumu

Lai izveidotu piebraukšanu jaunveidotajam "Depo" veikalam, Rīgā pārbūvē Lielirbes un Ulmaņa gatves krustojumu, noskaidroja aģentūra LETA.

Interesanti fakti Vieglajam transportam atjauno satiksmi pār Altonavas ielas pārvadu Rīgā

Šodien plkst.18 satiksmei tiks atvērs Altonavas ielas pārvads Rīgā, taču tiks noteikti atsevišķi ierobežojumi, informēja Rīgas domē.

Ekonomika Ķirsis cer, ka metrobusu līnijas projektu Rīgā varēs īstenot nākotnē

Rīgas mērs Vilnis Ķirsis (JV) cer, ka metrobusu līnijas izveides projektu Rīgā varēs īstenot no nākamā Eiropas Savienības (ES) plānošanas perioda 2028. - 2030.gadam līdzekļiem.

Sabiedrība Rīgas pašvaldība sola mainīt absurdo satiksmes organizāciju vienā krustojumā

Darbus plānots sākt, kad iestāsies atbilstoši laika apstākļi.