• Einārs,
  • Ervīns,
  • Klāvs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Palielināsies siltumapgādes tarifi Inčukalnā, Gaujā un Siguldas novadā

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 14:17, 29.01.2024


SIA "Vangažu namsaimnieks" siltumenerģijas tarifs Inčukalna un Gaujas ciemā, Inčukalna pagastā, kā arī Siguldas novadā no šā gada 1.marta pieaugs par 9,5% un būs 96,69 eiro par megavatstundu (MWh) bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), liecina oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publicētais Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) padomes lēmums.


Foto: LETA

Jaunais tarifs būs spēkā no 1.marta līdz 2025.gada 28.februārim, savukārt līdz 29.februārim spēkā būs līdzšinējais tarifs - 88,26 eiro par MWh.

SPRK lēmumā norāda, ka "Vangažu namsaimnieka" siltumenerģijas ražošanas tarifs būs 72,62 eiro par MWh, siltumenerģijas pārvades un sadales tarifs - 24,35 eiro par MWh, bet siltumenerģijas tirdzniecības tarifs - 1,29 eiro par MWh.

Vienlaikus SPRK apstiprinājusi arī "Vangažu namsaimnieka" tarifus no 2025.gada 1.marta - paredzēts, ka siltumenerģijas gala tarifs būs 98,26 eiro par MWh. Siltumenerģijas ražošanas tarifs būs 72,62 eiro par MWh, siltumenerģijas pārvades un sadales tarifs - 24,35 eiro par MWh, bet siltumenerģijas tirdzniecības tarifs - 1,29 eiro par MWh.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Aptuveni 700 NATO karavīrus izvietos netālu no Rīgas lidostas

Gatavojoties NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas palielināšanai līdz brigādes līmenim, paredzēts, ka aptuveni 700 sabiedroto karavīrus izvietos Mārupes novadā, informē aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P).

Sabiedrība Peldošā laboratorija pēta Liepājas ezera stāvokli (+VIDEO)

Skolēni varēs ievākt reālvidē ūdens un tajā esošo organismu – zooplanktonu, fitoplanktonu, bentosa – paraugus.

Sabiedrība Kā panākt lielāko pensijas iemaksas atdevi? Тор grozījumi

Sagatavoti grozījumi Valsts fondēto pensiju likumā un Ministru kabineta 2017.gada 19.decembra noteikumos "Kārtība, kādā valsts fondēto pensiju shēmas līdzekļu pārvaldītājs aprēķina maksājumu par ieguldījumu plāna pārvaldi, un kārtība, kādā tiek veikta minētā maksājuma uzskaite un ieturēšana".

Lasiet arī

Sabiedrība Piecās Latvijas pilsētās palielināsies siltumenerģijas tarifi

Decembrī zemāki siltumenerģijas tarifi spēkā stāsies četriem komersantiem, savukārt pieciem, kuriem iepriekšējo mēnešos tarifi samazināti, tie atkal nedaudz palielināsies, informē Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK).

Sabiedrība Mārupē plāno par ceturtdaļu paaugstināt siltumenerģijas tarifu

SIA "Mārupes komunālie pakalpojumi" no nākamā gada februāra plāno par ceturtdaļu paaugstināt siltumenerģijas tarifu, liecina uzņēmuma paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Sabiedrība Eksperti skaidro, cik maksāsim par apkuri šajā sezonā

Latvijā šajā apkures sezonā iedzīvotājiem gaidāmi mazāki rēķini nekā pagājušajā gadā, prognozē starptautiskā biokurināmā biržas "Baltpool" pārstāvji.

Ekonomika Valstspilsēta Daugavpils no 1.novembra siltuma tarifu pazeminās par aptuveni 5%

Ja kādas mājas iedzīvotāji vēlas pieslēgt apkuri ātrāk vai vēlāk, to iespējams izdarīt, vienojoties dzīvokļu īpašniekiem.