• Laine,
  • Raimonds,
  • Vilnis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«McDonald's» brīdina par viltus piedāvājumiem sociālajos tīklos

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 13:43, 24.01.2024


Ātrās ēdināšanas ķēdes "McDonald's" vārdā pēdējo nedēļu laikā sociālajos tīklos parādījušies viltus piedāvājumi par maltīšu komplektiem un konkursiem.


Foto: LETA

Kompānijā uzsver, ka viltus piedāvājumi izplatīti caur "Instagram" un "Facebook" platformām, krāpniekiem uzdodoties par "McDonald's" un aicinot iedzīvotājus sniegt informāciju, ievadot personas datus, kā arī veicot priekšapmaksu.

Kompānijā norāda, ka tā ir krāpnieciska darbība, kuras mērķis ir iegūt iedzīvotāju naudu, un maltītes netiek piegādātas.

"McDonald’s" ir informējis atbildīgās iestādes un pieprasījis bloķēt krāpniecisko saturu platformās, tomēr, kā bilst kompānijā, krāpnieciskās aktivitātes turpinās.

"McDonald’s" atgādina, ka "McDonald’s" maltītes var pasūtīt tikai trīs veidos - restorānā, oficiālajā "McDonald’s" mobilajā lietotnē vai ar "McDonald’s" piegādes partneru "Wolt" un "Bolt" starpniecību. Visas "McDonald’s" organizētās akcijas un piedāvājumi parādās vienīgi oficiālajā Latvijas "McDonald’s" mājaslapā "mcdonalds.lv".

"McDonald's" aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem un ziņot par aizdomīgām darbībām. Tāpat uzņēmums aicina uzmanīgi pārbaudīt interneta vietnes, uz kurām ved akciju un piedāvājumu reklāmas. Ja kādam šķiet, ka ir saskāries ar šādu krāpniecisku darbību, uzņēmums aicina sazināties ar atbildīgajām iestādēm.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Liepājā plaši tiks atzīmēta Neatkarības atjaunošanas diena (+VIDEO)

Koncerta apmeklētāji aicināti pievienoties un dziedāt līdzi iemīļotajām dziesmām.

Sabiedrība Šodien Latvijā gaisa temperatūra būs +16…+21 grādu robežās

Svētdien īslaicīgs lietus gaidāms vienīgi Latvijas austrumu rajonos, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Sabiedrība Lielajā talkā sakoptas 1149 talkas vietas

Lielajā talkā sestdien sakoptas 1149 talkas vietas, aģentūru LETA informēja Lielās talkas organizatori.

Lasiet arī

Kriminālziņas Skandāls ar BaltCap līdzekļu piesavināšanos - EIB viceprezidenta komentārs

Eiropas Investīciju banka (EIB), kas ieguldījusi 20 miljonus eiro Baltijas privātā kapitāla fondu pārvaldnieka "BaltCap" infrastruktūras fondā, ir vīlusies par informāciju, ka bijušais fonda partneris ir piesavinājies miljoniem eiro, tomēr tas neietekmē EIB plānus Baltijas valstīs, paziņoja bankas viceprezidents Tomass Estross.

Ekonomika Aicina atteikt reģistrāciju auto ar attītiem odometriem

Lai novērstu transportlīdzekļu pircēju maldināšanu un negodīgu konkurenci transportlīdzekļu tirgū, Latvijas Transportlīdzekļu tirgotāju asociācija (LATTA) aicina Ceļu satiksmes drošības direkciju (CSDD) atteikt reģistrāciju transportlīdzekļiem, kuriem veiktas manipulācijas ar odometru rādījumiem, informē asociācijā.

Kriminālziņas «Burger King» brīdina par uzņēmuma vārdā īstenotu krāpšanu

Ātrās ēdināšanas ķēde "Burger King" brīdina par uzņēmuma vārdā īstenotām krāpšanas shēmām sociālajos tīklos, līdzīgi kā to pagājušajā nedēļā ziņoja arī "McDonald's".

Sabiedrība Ar viltus īsziņu liepājniecei izkrāpj vairāk nekā 1000 eiro

Ar viltus īsziņu liepājniecei izkrāpti vairāk nekā 1000 eiro, informē Valsts policija.