• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latvijas pasts sāk tradicionālo Mātes dienas pastkaršu sūtīšanas kampaņu

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 11:55, 26.04.2023


VAS "Latvijas pasts" sāk tradicionālo Mātes dienas pastkaršu sūtīšanas kampaņu, informēja "Latvijas pasta" pārstāvji.


Foto: LETA

Šogad Mātes dienu Latvijā atzīmēs 14.maijā, un arī šogad "Latvijas pasts" organizē tradicionālo pastkaršu sūtīšanas kampaņu, aicinot sveikt mammas un citas tuvinieces šajos skaistajos svētkos. Kampaņas tēma šogad ir "Visi pavasara ziedi Tev!".

Lai nosūtītu pastkarti, no šodienas, izmantojot "Facebook" vai "Google" kontu, jāreģistrējas interneta vietnē "nosutipastkarti.lv". Precīzi aizpildot norādītos informatīvos laukus - vārdu, uzvārdu, adresi un pasta indeksu -, nosūtīšanai iespējams izvēlēties kādu no trim atšķirīga dizaina pastkartēm. Indeksa precizēšanai ērti var izmantot vietnē integrēto adreses pārbaudes rīku.

Ikvienam, kas pagūs laikus reģistrēties, būs iespēja nosūtīt vairākas pastkartes, bet kā īpašs pārsteigums paredzēta mākslinieces Kristīnes Luīzes Avotiņas speciāli "Latvijas pasta" Mātes dienas kampaņai veidotā pastkarte.

Jāņem vērā, ka nosūtīšanai paredzēto pastkaršu skaits ir ierobežots, bet lietotāju atsaucība akcijai tradicionāli. Ņemot vērā akcijas popularitāti, precīzs akcijas noslēguma laiks nav nosakāms, taču par akcijas tuvošanos noslēgumam lietotāji tiks informēti sociālajos medijos.

Mātes dienas pastkaršu sūtīšanas akcija ir pirmā no "Latvijas pasta" īstenotajām sociālo tīklu kampaņām un tiek rīkota jau kopš 2011.gada. Nerimstoša interese par šo akciju vērojama katru gadu. Pirmajā Mātes dienas pastkaršu sūtīšanas akcijā piedalījās 4867 "Twitter" lietotāji, aizpildot gandrīz 6500 pastkaršu. 2022.gada akcijā tika izsūtīti 40 000 pastkaršu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Atvieglo algoritmus iznīcinātāju pacelšanai

Pēc 7.septembrī notikušā drona incidenta atviegloti algoritmi iznīcinātāju pacelšanai pretgaisa aizsardzības funkciju veikšanai, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atklāja Nacionālo bruņoto spēku komandieris Leonīds Kalniņš.

Sabiedrība Svētdienas saullēktā valsts ziemeļaustrumos iespējama pirmā salna

Agrā svētdienas rītā vietām Vidzemē un Latgales ziemeļu daļā iespējama pirmā salna šoruden, liecina jaunākās laika prognozes.

Sabiedrība Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus

Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus, intervijā aģentūrai LETA teica viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Sabiedrība Valsts kontrole: Zemkopības ministrija neekonomiski izlietojusi 3,1 miljonu eiro

Zemkopības ministrija (ZM), veicot 3,1 miljona eiro ieguldījumu sava elektroautomobiļu uzlādes staciju tīkla izveidē, nav rīkojusies jēgpilni un atbilstoši saviem attīstības plāniem, secināts Valsts kontroles (VK) revīzijā.

Lasiet arī

Ekonomika Darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas

Saeima ceturtdien galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Darba likumā, nosakot, ka darbiniekiem nedrīkst prasīt svešvalodu zināšanas, ja vien svešvalodu zināšanas nav objektīvi pamatotas.

Sabiedrība Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes

Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes, ceturtdien izskanēja vebinārā "Rīga ripo".

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.