VIDEO. Rīgas centrā vienā mierā pastaigājas pilnīgi kaila sieviete

Sabiedrība
skaties.lv 10:35, 22.04.2021 2

Trešdienas, 21. aprīļa, rītā Rīgā pa Elizabetes ielas ietvi pastaigājās pilnīgi kaila 55 gadus veca ārzemniece no Somijas, kuras uzvedība liecināja par steidzami nepieciešamu mediķu aprūpi, vēstīja TV3 raidījums “Degpunktā”.

 

Ap desmitiem no rīta Liene devās pēc kafijas uz veikaliņu, kas atrodas Elizabetes un Krišjāņa Barona ielas krustojumā – tieši pie Vērmanes dārza ieejas. Desmit metrus tālāk visu acu priekšā kāda sieviete pēkšņi izlēma atbrīvoties no apģērba.

“Viņa vienkārši noģērbās te, pie žoga. Viņa jau augšiņu vilka nost,” stāsta Liene.

Apkārtējie centās kundzi uzrunāt, noskaidrot, kas noticis un piedāvāt palīdzību. Sieviete nepārmija ar cilvēkiem ne vārda un vienkārši turpināja ceļu.

Tajā pat laikā Vērmanes dārzā pie bērnu spēļu laukuma stāvēja vairāki policisti. Viņu uzmanību jau bija piesaistījusi kāda sieviete, kam bija nepieciešama palīdzība. Mediķi ziņo, ka viņai pēkšņi pasliktinājies veselības stāvoklis pēc alkohola pārmērīgas lietošanas. To redzēja arī liecinieki.

Ierodoties notikuma vietā, likumsargi konstatēja, ka sieviete nav spējīga komunicēt ar kārtībsargiem. Sieviete bija 55 gadus veca. Ņemot vērā acīmredzamos apstākļus – nepieciešamību pēc neatliekamās medicīniskās palīdzības – izsaukta ātrā medicīniskā palīdzība.

Mediķi ziņo, ka sieviete nogādāta slimnīcā ar aizdomām par insultu. Slimība var izraisīt pēkšņus uzvedības un atmiņas traucējumus, kas izskaidrotu savādās rīcības iemeslu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (2)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība VUGD ir atļāvis Stūra mājā turpināt Okupācijas muzeja ekspozīciju

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ir atļāvis "Stūra mājā" turpināt Okupācijas muzeja ekspozīciju, par diviem gadiem pagarinot termiņu, kurā mājā veicami drošības uzlabošanai nepieciešamie darbi.

Sabiedrība Latvija plāno veikt iemaksu palestīniešu bēgļiem

Latvija plāno veikt iemaksu 17 000 eiro apmērā ANO Palīdzības un darba aģentūrā palestīniešu bēgļiem (UNRWA), aģentūrai LETA apstiprināja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.

Sabiedrība Pārgalvīga elektroskrejriteņu vadītāju rīcība visbiežāk noved pie negadījumiem

Ar mērķi samazināt elektroskrejriteņu vadītāju pārkāpumu skaitu un traumatismu Valsts policija kopā ar Stradiņa slimnīcu un "Bolt" sākusi informatīvo kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā".

Lasiet arī

Kultūra Bīskaps: Jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies

Ar nožēlu jāatzīst, ka daudzu, sevišķi jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies, sestdien Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svinīgajā dievkalpojumā Rēzeknes Vissvētākās Jēzus Sirds Romas katoļu katedrālē sacīja Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskaps Jānis Bulis.

Interesanti fakti Ko latviešiem darīt lidmašīnā, kamēr viņi lido uz kūrortu (+VIDEO)

Svarigs padoms: ierobežojiet kofeīna un alkohola patēriņu.

Kriminālziņas Valdība plāno precizēt Sankciju koordinācijas padomes uzdevumus

Valdība ar grozījumiem Starptautisko un Latvijas nacionālo sankciju likumā precizēs Sankciju koordinācijas padomes (SKP) uzdevumus, izriet no Ārlietu ministrijas (ĀM) sagatavoto noteikumu grozījumu anotācijas Tiesību aktu portālā.

Kriminālziņas Zviedrijas pilsētā Malmē pirms Eirovīzijas dedzināts Korāns

Zviedrijas pilsētā Malmē, kur notiks Eirovīzijas dziesmu konkurss, kāds vīrietis un sieviete piektdien dedzināja Korāna eksemplāru.