Redaktores sleja: abonē «Veselības TV Programmu» par vislabāko cenu!

Sabiedrība
VS.LV 17:36, 07.11.2019 0

Sveiki! Jau pāris mēnešu pie lasītājiem nonāk jauns preses produkts – laikraksts «Veselības TV Programma». Esam jauni, bet jau iekarojuši lasītāju sirdi, jo publicējam plašu TV programmu – 39 TV kanāli un 5 radio programmas.

 

Mūsu trumpis ir avīze «divi vienā» – katrā numurā lasītājs saņem TV un radio programmu, kā arī intervijas ar ārstiem, rakstus par veselību, aktuālāko medicīnā, interesantām personībām, topa augļiem, dārzeņiem vai garšvielām, mītiem un patiesībām par dažādām slimībām, visu par garīgo un fizisko veselību, sporta aktivitātēm, lasītāju jautājumi un speciālistu atbildes un vēl, un vēl. Pauzē var asināt prātu, risinot zviedru krustvārdu mīklu, pasmieties par anekdotēm un uzzināt nedēļas horoskopu.

Ir sācies preses abonēšanas laiks, un «Veselības TV Programma» steidz paziņot, ka šogad abonēšanas cena ir kā dāvana – tikai 24,99 eiro. Tā ir zemākā cena no visām TV programmām. Pērkot laikrakstu kioskā, cena arī ir ļoti kārdinoša – 0,60 eiro. Abonēt laikrakstu varat jebkurā pasta nodaļā (abonēšanas indekss – 1275), kā arī šajā mājaslapā. Nospied uz loga abonēšana, atrodi laikrakstu starp citiem izdevumiem un abonē.

Tiekamies «Veselības TV Programmas» lappusēs!

Veselību un aktīvu dzīvi vēlot – galvenā redaktore Inese Krakopa

Informācijai:

Laikraksts «Veselības TV Programma»: katru ceturtdienu kioskos!

Plaša TV un radio programma, horoskops, joki un izsmeļoši raksti par veselību. Tikai 0,60 eiro!

Abonēšanas cena 2020. gadam – tikai 24,99 eiro. Tik zema cena nav nevienai TV programmai!


Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība VUGD ir atļāvis Stūra mājā turpināt Okupācijas muzeja ekspozīciju

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ir atļāvis "Stūra mājā" turpināt Okupācijas muzeja ekspozīciju, par diviem gadiem pagarinot termiņu, kurā mājā veicami drošības uzlabošanai nepieciešamie darbi.

Sabiedrība Latvija plāno veikt iemaksu palestīniešu bēgļiem

Latvija plāno veikt iemaksu 17 000 eiro apmērā ANO Palīdzības un darba aģentūrā palestīniešu bēgļiem (UNRWA), aģentūrai LETA apstiprināja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.

Sabiedrība Pārgalvīga elektroskrejriteņu vadītāju rīcība visbiežāk noved pie negadījumiem

Ar mērķi samazināt elektroskrejriteņu vadītāju pārkāpumu skaitu un traumatismu Valsts policija kopā ar Stradiņa slimnīcu un "Bolt" sākusi informatīvo kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā".

Lasiet arī

Kriminālziņas Valdība plāno precizēt Sankciju koordinācijas padomes uzdevumus

Valdība ar grozījumiem Starptautisko un Latvijas nacionālo sankciju likumā precizēs Sankciju koordinācijas padomes (SKP) uzdevumus, izriet no Ārlietu ministrijas (ĀM) sagatavoto noteikumu grozījumu anotācijas Tiesību aktu portālā.

Kriminālziņas Zviedrijas pilsētā Malmē pirms Eirovīzijas dedzināts Korāns

Zviedrijas pilsētā Malmē, kur notiks Eirovīzijas dziesmu konkurss, kāds vīrietis un sieviete piektdien dedzināja Korāna eksemplāru.

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenu izmaiņām nav vienotas tendences

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojamas atšķirīgas tendences degvielas cenām, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Sports Šilovs atvaira visus pretinieka metienus, Canucks iet tālāk (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien atvairīja visus pretinieka metienus, bet uzbrucējs Teodors Bļugers vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.