• Salvis,
  • Selva,
  • Venta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Honkonga atcels prasību par obligātu sejas masku valkāšanu

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 09:03, 28.02.2023


Honkonga atcels prasību par obligātu sejas masku valkāšanu gandrīz trīs gadus pēc tās ieviešanas, otrdien paziņoja varasiestādes.



Prasība tiks atcelta trešdien, un turpmāk maskas būs nepieciešamas tikai augsta riska zonās, tādās kā pansionāti un slimnīcas, ziņo laikraksts "South China Morning Post".

Honkonga ir viena no pēdējām vietām pasaulē, kur masku valkāšana ir obligāta.

Prasības izpilde tika stingri kontrolēta pandēmijas laikā un par maskas nevalkāšanu uz ielas vai sabiedriskās ēkās draudēja 5000 Honkongas dolāru (600 eiro) naudas sods.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Slovākijas vicepremjers: Fico dzīvībai briesmas vairs nedraud

Atentātā sašautā Slovākijas premjerministra Roberta Fico dzīvībai briesmas vairs nedraud, svētdien paziņojis vicepremjers Roberts Kaliņāks.

Pasaule Profesors: Krieviju apturēt ir vienkārši, tikai jāgrib to izdarīt

Krievija ir ļoti atkarīga no savas naftas un gāzes eksporta, un šādu valstu ekonomikas apturēt ir ļoti vienkārši, ja vien ir pietiekama politiskā griba, intervijā aģentūrai LETA norādīja Jeruzalemes Ebreju universitātes profesors Ichaks Brudnijs.

Pasaule Tusks: Polija tērēs 2,3 miljardus eiro austrumu robežas stiprināšanai

Polija tērēs vairāk nekā 2,3 miljardus eiro savas austrumu robežas stiprināšanai, sestdien pavēstīja premjerministrs Donalds Tusks.

Pasaule Slovākijas veselības ministre: prognozes par Fico veselību ir pozitīvas

Prognozes par atentātā sašautā Slovākijas premjerministra Roberta Fico veselību ir pozitīvas, sestdien sacīja Slovākijas veselības ministre Zuzana Dolinkova.

Lasiet arī

Sabiedrība Pavļuts: vēl jādiskutē par turpmāko masku izmantošanu pēc 1.aprīļa

Vēl jādiskutē par turpmāko masku izmantošanu paaugstināta riska vidēs pēc 1.aprīļa, otrdien pēc Ministru kabineta sēdes paziņoja veselības ministrs Daniels Pavļuts (AP).

Sabiedrība Prognozē iedzīvotāju neapmierinātību saistībā ar respiratoru lietošanas prasību

Prasība iedzīvotājiem publiskās vietās obligāti lietot medicīnisko masku vai ne zemākas klases kā FFP2 respiratoru bez vārsta varētu veicināt atsevišķu iedzīvotāju neapmierinātības izrādīšanu pret apsargiem, kuriem jāuzrauga to valkāšanu, aģentūrai LETA sacīja Drošības nozares kompāniju asociācijas valdes priekšsēdētājs Arnis Vērzemnieks.

Sabiedrība Rīgā sākta medicīnisko masku izdale sociāli mazaizsargātajiem iedzīvotājiem

No trešdienas, 19. janvāra, Rīgas pašvaldības sociāli mazaizsargātie iedzīvotāji var saņemt medicīniskās maskas, kuriem Rīgas Sociālais dienests ir izsniedzis izziņu par atbilstību trūcīgas vai maznodrošinātas mājsaimniecības statusam. Tā ziņo Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Sabiedrība Valsts pagaidām nespēj iegādāties iedzīvotājiem paredzētos respiratorus

Aizsardzības ministrija (AM) tikai pēc tehnisko specifikāciju saņemšanas no Veselības ministrijas (VM) varētu sākt iegādāties iedzīvotājiem paredzētos respiratorus, aģentūrai LETA apliecināja AM pārstāvis Kaspars Galkins.