• Ģederts,
  • Ģirts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Afganistānā nogalināti 3 pret talibiem noskaņoti protestētāji (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 11:21, 19.08.2021


Talibu kaujiniekiem atklājot uguni uz protesta demonstrācijas dalībniekiem Džalālābādā Afganistānas austrumos, trešdien nogalināti vismaz trīs cilvēki, bet vēl ducis guvis ievainojumus, ziņo aculiecinieki.


Foto:

Arī kāds avots talibu rindās apliecinājis, ka Džalālābādā, kas atrodas aptuveni 150 kilometrus uz austrumiem no Kabulas, ticis nogalināts vismaz viens cilvēks.

Aculiecinieki stāsta, ka islāmistu kaujinieki atklājuši uguni uz vietējiem iedzīvotājiem, kas vienā no pilsētas laukumiem skandējuši pret talibiem vērstus lozungus un mēģinājuši uzstādīt Afganistānas nacionālo karogu.

Videokadros, kurus uzņēmusi vietējā ziņu aģentūra "Pajhwok Afghan News", redzami bēgošie protestētāji ar Afganistānas karogu, bet fonā dzirdami šāvieni.

Kāds bijušais policists aģentūrai "Reuters" pavēstījis, ka nogalināti esot četri cilvēki, bet 13 ievainoti.

"Bija daži nekārtību cēlāji, kas vēlējās mums radīt problēmas," sarunā ar "Reuters" izteicies talibu kaujinieks, kas atradies notikuma vietā. "Šie cilvēki izmanto mūsu atslābināto politiku."


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Krievija izsludina meklēšanā Zelenski

Krievijas Iekšlietu ministrija meklēšanā izsludinājusi Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski, sestdien vēsta Krievijas mediji.

Pasaule Starptautiskā krimināltiesa nosoda draudus tās amatpersonām

Starptautiskā krimināltiesa (SKT) piektdien stingri reaģējusi uz draudiem un iebiedēšanas mēģinājumiem, ar kuriem saskārušies tās darbinieki, bet plašāku informāciju nesniedza.

Pasaule Kijiva: Krievija gatavo uzbrukumu Hersonas un Sumu apgabaliem

Krievija gatavo uzbrukumu Hersonas un Sumu apgabaliem, intervijā žurnālam "The Economist" sacīja Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes (HUR) priekšnieka vietnieks Vadims Skibickis.

Pasaule Kemerons: Ukrainai ir tiesības izmantot britu ieročus uzbrukumiem Krievijā

Ukrainai ir tiesības veikt triecienus mērķiem Krievijas teritorijā ar ieročiem, kas saņemti no Lielbritānijas, ceturtdien vizītes gaitā Kijivā apliecināja Lielbritānijas ārlietu ministrs Deivids Kemerons.

Lasiet arī

Pasaule Madonnas bezmaksas koncerts Riodežaneiro pulcē 1,6 miljonus skatītāju

Amerikāņu popzvaigznes Madonnas bezmaksas koncerts sestdienas vakarā Riodežaneiro Kopakabanas pludmalē pulcējis 1,6 miljonus skatītāju, paziņoja šīs Brazīljas pilsētas pašvaldība.

Sabiedrība Latvija atsaka patvērumu savulaik raķešu objektā dienējošam Krievijas pilsonim

Latvija atteikusi patvērumu savulaik slepenā raķešu karaspēka objektā dienējošam Krievijas pilsonim, kuram it kā draudot nosūtīšana karošanai uz Ukrainu.

Sabiedrība Rosina arī tiesnešiem prasīt pielaidi valsts noslēpumam

Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere (JV) un Tieslietu ministrija (TM) rosina arī ar valsts drošību saistītu krimināllietu skatošiem tiesnešiem prasīt saņemt pielaidi valsts noslēpumam.

Sabiedrība Kā Daugavpils palīdz cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Daugavpilī ir vairāk nekā 9 tūkstoši cilvēku ar invaliditāti.