Uz Tallink prāmja - asiņaini kautiņi; pasažieriem bail par savām dzīvībām

Pasaule
09:03, 15.06.2020 1

Piektdien pēc mēneša pārtraukuma beidzot atkal kursēt atsācis kuģis Silja Europa, ka savieno Tallinu un Helsinkus, taču 22 stundais ilgais kruīzs ne tuvu neesot bijis tik jauks kā plānots, vēsta igauņu izdevums Postimees.

 

Kā pastāstījis kāds lasītājs, dažas stundas pēc došanās ceļā viņa kajītes gaitenī sācies kautiņš. Pēc lasītāja vārdiem, pa gaisu lidojuši puķupodi vai citi stikla priekšmeti. Viņš piebilst, ka nav saņēmies atstāt savu kajīti lielāko daļu ceļa.

Prāmja informācijas centrā viņam teikts, ka kautiņš bijis arī klāja restorānā. Pēc lasītāja vārdiem, troksnis turpinājies visu nakti līdz pat rītam. No rīta uz kajītes durvīm bijuši iedobumi un asins pēdas. Tāpat kuģi apmeklējuši Igaunijas policijas darbinieki.

Tallink Silja komunikācijas direktore Marika Noida apstiprinājusi, ka kruīza laikā radušās nekārtības. Pēc Noidas vārdiem, viens cilvēks guvis traumu, viņam sniegta medicīniskā palīdzība Tallinā.

"Konflikta dalībniekus Tallinā aizturējusi policija," sacīja Noida. Pēc viņas vārdiem, lielākā daļa pasažieru uzvedušies labi: "Patiesībā tas bija lielisks un veiksmīgs kruīzs."

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (1)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule ISW: Putins soda Šoigu par nespēju sasniegt Kremļa kara mērķus

Krievija diktators Vladimirs Putins soda aizsardzības ministru Sergeju Šoigu par nespēju sasniegt Kremļa kara mērķus, uzskata ASV Kara studiju institūta (ISW) pētnieki.

Pasaule Mjanmas hunta aizliedz vīriešiem pieteikties darbam ārvalstīs

Mjanmā valdošā hunta ir apturējusi atļauju izsniegšanu vīriešiem darbam ārvalstīs, sperot šādu soli vairākus mēnešus pēc karaklausības likuma ieviešanas.

Pasaule Turcija paziņo par tirdzniecības apturēšanu ar Izraēlu

Turcija ceturtdien paziņoja, ka aptur visu tirdzniecību ar Izraēlu, līdz tā atļaus netraucētu palīdzības piegādi Gazas joslai, kur notiek Izraēlas ofensīva pret palestīniešu kaujinieku grupējumu "Hamās".

Pasaule Īrija sola neizvietot policiju uz robežas ar Ziemeļīriju

Īrijas valdība apstiprinājusi, ka uz robežas ar Ziemeļīriju policija netiks izvietota, Londonā pavēstīja Lielbritānijas Ziemeļīrijas lietu ministrija.

Lasiet arī

Sports Madrides Real futbolisti kļūst par Spānijas čempioniem

Madrides "Real" futbolisti sestdien savā laukumā svinēja uzvaru un 36.reizi kļuva par Spānijas čempioniem.

Pasaule Krievija izsludina meklēšanā Zelenski

Krievijas Iekšlietu ministrija meklēšanā izsludinājusi Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski, sestdien vēsta Krievijas mediji.

Sports Rihardam Bukartam hat-trick graujošā Latvijas hokejistu uzvarā

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien "Arēnā Rīga" ar graujošu uzvaru pār Norvēģiju noslēdza pārbaudes spēļu sēriju pirms pasaules čempionāta, Rihardam Bukartam izceļoties ar trim gūtiem vārtiem.

Sabiedrība KM: Saziņa latviešu valodā norisinās pēc būtības oficiālos gadījumos

Saziņa tikai vai pārsvarā latviešu valodā valstī pēc būtības norisinās oficiālos gadījumos - mācību iestādēs, valsts un pašvaldību iestādēs, darbā apspriežu un sanāksmju laikā, kā arī veselības aprūpes iestādēs, secināts Kultūras ministrijas (KM) sagatavotā Saliedētas un pilsoniski aktīvas sabiedrības attīstības plāna 2024.-2027.gadam projektā.