VIDEO. Somijā dzīvojoša latviete uz sava auto riepas atrod ko pilnīgi neticamu!

Kultūra
13:16, 25.04.2020 1

Milzu pārsteigumu piedzīvojusi Somijā dzīvojošā latviete Līna, vēsta Latvijas Televīzijas laika ziņu vīrs Toms Bricis.

 
Foto: Facebook

Šajā laikā, kad auto izmanto reti, bet vajadzība tomēr radusies, viņa atklāja, ka uz auto riepas putns uzvijis ligzu. Bija pagājušas tikai piecas dienas kopš auto pēdējo reizi kustināts. Ligzdā bija iedēta arī ola. Pēc tās

Pēc tās putnu zinātājs Kaspars Funts noteica, ka ligzda pieder melnajam meža strazdam.Tā patiesi ir netipiska vieta, kur vīt ligzdu, taču piecās dienās to paveikt gan neesot nekas īpašs.Līna ligzdu pārcēla uz tuvējo krūmu puduri, taču putns diemžēl nav atgriezies. Jācer, ka tas šogad vēl paspēs atrast citu vietu ligzdošanai.

Vismaz Latvijā melnajiem meža strazdiem vasarā parasti ir divi perējumi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (1)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Dons: «Esmu gandarīts ar paveikto»

Latvijas delegācija dziedātāja Dona veikumu Eirovīzijas konkursā vērtē pozitīvi, uzsverot, ka uz šo konkursu var atskatīties ar lepnuma sajūtu, jo pēc ilgiem laikiem Latvija pelnīti atgriezusies konkursa finālā, sacīja Latvijas delegācijas vadītājs Guntars Gulbiņš.

Kultūra Jūrmala ir sagatavojusi plašu piedāvājumu uz Muzeju nakti (+VIDEO)

Nākamsestdien ieeja visās ikoniskajās vietās būs bez maksas.

Kultūra Latviešu dziedātājs Kanters ar draugu palīdzību gatavo jaunu albumu (+VIDEO)

"Mēs savā ikdienā skrienam un reizēm piemirstam, ko no dzīves vēlamies".

Kultūra Eirovīzijā uzvar Šveice; Dons - 16.vietā

Latvijas pārstāvis dziedātājs Dons ar dziesmu "Hollow" ("Neīsts") starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā ierindojās 16.vietā, bet Zviedrijas pilsētā Malme sestdien notikušajā konkursā uzvarēja Šveici pārstāvošais dziedātājs Nemo (pilnā vārdā Nemo Metlers) ar dziesmu "The Code" ("Kods"), kopā iegūstot 591 punktu.

Lasiet arī

Ekonomika Saražotās elektroenerģijas daudzums četros mēnešos Latvijā sarucis par 3,5%

Saražotās elektroenerģijas daudzums šogad četros mēnešos Latvijā sarucis par 3,5% salīdzinājumā ar 2023.gada attiecīgo periodu, sasniedzot 3337 gigavatstundu (GWh), liecina pārvaldes sistēmas operatora AS "Augstsprieguma tīkls" (AST) sagatavotais Latvijas elektroenerģijas tirgus apskats.

Sabiedrība Opozicija vēlas, lai debates notiek tikai valsts valodā

Opozīcijā esošie "Apvienotais saraksts" (AS) un Nacionālā apvienība (NA) sagatavojuši grozījumus Priekšvēlēšanu aģitācijas likumā, kas liegtu rīkot priekšvēlēšanu debates krievu valodā.