• Sigmunds,
  • Zigismunds,
  • Zigmunds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Vecrīgā Rumānijas pilsonis nozog 50 000 eiro vērtu pulksteni

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
VS.LV 14:58, 31.01.2023


Valsts policija aizturējusi Rumānijas pilsoni par apmēram 50 000 eiro vērta pulksteņa zādzību Vecrīgā, informē policija.



26.janvārī policija saņēma izsaukumu uz kādu veikalu Vecrīgā, kur bija nozagts vērtīgs pulkstenis. Veikalā bija iegājis kāds vīrietis, kurš lūdzis pārdevējai parādīt aiz vitrīnas novietotos pulksteņus, un, novēršot uzmanību, nozadzis vienu no tiem, bet pēc tam pametis tirdzniecības vietu. Nozagtā pulksteņa vērtība ir apmēram 50 000 eiro.

Valsts policijas likumsargi ieguva videonovērošanas kameru ierakstus gan no veikala, gan pilsētas ielām.

Rezultātā identificēta numurzīme mašīnai, ar ko iespējamais zaglis kopā ar savu līdzdalībnieku atbraucis uz nozieguma vietu, un noskaidrots viņu pārvietošanās maršruts.

Veiksmīgu izmeklēšanas darbību rezultātā, likumsargi noskaidroja zādzību izdarījušā vīrieša identitāti, kā arī viņa līdzdalībnieku. Abi ir Rumānijas pilsoņi, kuri Latvijā bija apmetušies kādā viesnīcā.

Nākamajā rītā Valsts policijas darbinieki veica kratīšanu viesnīcā, kur atrada nozagto pulksteni. Turpat tika aizturēts līdzdalībnieks. Viņš dzimis 1985.gadā un iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka otrs vīrietis aizbēdzis uz ārvalstīm, un patlaban tiek īstenota starptautiskā sadarbība, lai viņu aizturētu.

Par minēto noziegumu var piemērot brīvības atņemšanu no diviem līdz desmit gadiem.

Aizturētajam vīrietim piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Pulksteni policisti ir atguvuši un atdevuši veikalam.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Par uzbrukumu policijas darbiniekam piespriež vienu gadu cietumā

Augstākās tiesas (AT) Krimināllietu departaments 25.aprīlī atstājis negrozītu apgabaltiesas lēmumu daļā, ar kuru persona notiesāta par uzbrukumu varas pārstāvim sakarā ar tā likumisku dienesta darbību, piespriežot brīvības atņemšanu uz vienu gadu.

Kriminālziņas Apcietina vīrieti par Krievijas kara noziegumu atbalstīšanu TikTok videouzrunās

Valsts drošības dienests (VDD) pagājušajā nedēļā aizturējis kādu vīrieti aizdomās par Krievijas kara pret Ukrainu publisku attaisnošanu, kā arī darbību, kas dienesta vērtējumā vērsta uz nacionālā un etniskā naida un nesaticības izraisīšanu sabiedrībā.

Kriminālziņas Ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki

Ceļu satiksmes negadījumos pagājušajā diennaktī cietuši 11 cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Kriminālziņas Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrētas deviņas zādzības no mājokļa

Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrētas deviņas zādzības no mājokļa, informēja Valsts policijā.

Lasiet arī

Sabiedrība Ādažu poligonā notiks militārās mācības CAT 24

No šodienas līdz 4.maijam Ādažu militārajā poligonā notiks NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas vadīto militāro mācību "CAT 24" aktīvā fāze, informē Nacionālie bruņotie spēki.

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Pasaule Lielbritānijā skolā jaunietis sadūris trīs cilvēkus

Lielbritānijā trešdien aizturēts 17 gadus vecs jaunietis, kurš tiek turēts aizdomās par trīs cilvēku saduršanu skolā Anglijas ziemeļos, paziņojusi policija.