• Georgs,
  • Jurģis,
  • Juris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Dailes teātris līdz gada beigām pārtrauc izrādes

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 16:21, 10.11.2020


Dailes teātris līdz 29.decembrim pārtrauc iestudējumu publisku izrādīšanu, liecina paziņojums teātra mājaslapā.


Foto: LETA

Tajā uzsvērts, ka sekojot valstī noteiktajiem ierobežojumiem publisku pasākumu rīkošanā saistībā ar Covid-19 izplatību, apzinoties iespējamos riskus un respektējot Slimību profilakses un kontroles centra ieteikumus, Dailes teātris pārtrauc iestudējumu publisku izrādīšanu.

Par izrāžu pārcelšanas plānu un naudas atgriešanas iespējām paredzēts skatītājus informēt līdz 6.decembrim.

Jau ziņots, ka ārkārtējās situācijas laikā no pirmdienas ir atcelti un aizliegti visi publiskie pasākumi klātienē, izņemot sapulces, gājienus un piketus, kuros varēs piedalīties ne vairāk kā 50 cilvēki, nosaka valdības piektdien pieņemtais lēmums par ārkārtējās situācijas izsludināšanu Covid-19 izplatības ierobežošanai.

Tāpat no pirmdienas privātos pasākumos ir atļauts pulcēties ne vairāk kā desmit cilvēkiem un ne vairāk kā no divām mājsaimniecībām.

Ārkārtējā situācija būs spēkā līdz 6.decembrim. Valdība nepieciešamības gadījumā var lemt par ārkārtējās situācijas termiņa pagarināšanu.

Par ārkārtējās situācijas laikā noteikto ierobežojumu vai aizliegumu pārkāpšanu likums paredz piemērot naudas sodu fiziskajai personai no 10 līdz 2000 eiro, bet bet juridiskajai personai - no 140 līdz 5000 eiro.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Kultūra Par gada labāko režisoru «Spēlmaņu nakts» ceremonijā atzīts Seņkovs

Par gada labāko režisoru "Spēlmaņu nakts" ceremonijā, kas šodien norisinājās Dailes teātrī, atzīts Elmārs Seņkovs, aģentūru LETA informēja Latvijas Teātra darbinieku savienības (LTDS) pārstāvis Ričards Vorobjovs.

Kultūra Šodien Dailes teātrī pasniegs ikgadējās «Spēlmaņu nakts» balvas

Skatuves mākslas reformatora un Dailes teātra līdzdibinātāja Eduarda Smiļģa dzimšanas dienā, šodien, 23.novembrī, Dailes teātrī plkst.19 notiks ikgadējā "Spēlmaņu nakts" ceremonija, kurā apbalvos iepriekšējās teātra sezonas labākos māksliniekus.

Kultūra Dailes teātrī pasniegs ikgadējās «Spēlmaņu nakts» balvas

Skatuves mākslas reformatora un Dailes teātra līdzdibinātāja Eduarda Smiļģa dzimšanas dienā, šodien, 23.novembrī, Dailes teātrī plkst.19 notiks ikgadējā "Spēlmaņu nakts" ceremonija, kurā apbalvos iepriekšējās teātra sezonas labākos māksliniekus, aģentūru LETA informēja Latvijas Teātra darbinieku savienības Radošās daļas projektu koordinators Ričards Vorobjovs.

Kultūra Čehova teātrī pirmizrādi piedzīvos režisora Golomazova iestudējums

Čehova teātrī 13.oktobrī plkst.19 pirmizrādi piedzīvos režisora Sergeja Golomazova iestudējums "Kaligula", kas būs turpinājums teātra šīs sezonas jauniestudējumu galvenajai tematiskajai vadlīnijai - vara.