Kas notiek ar degvielas cenām? Rīgā tās pieaug, bet Tallinā un Viļņā - samazinās

Ekonomika
LETA 09:26, 24.07.2021 1

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā degvielas cenas auga, bet Tallinā un Viļņā - samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

 
Foto: LETA

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Tallinā.

Rīgā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nedēļas laikā auga par 2,8% - līdz 1,354 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 3% un piektdien maksāja 1,254 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,2% - līdz 1,316 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 1,6% un maksāja 1,216 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena saruka par 2% - līdz 1,439 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 2,4% - līdz 1,199 eiro par litru.

Vienlaikus Rīgā un Tallinā autogāzes cena šonedēļ nemainījās un bija attiecīgi 0,655 eiro un 0,67 eiro litrā. Viļņā autogāzes cena auga par 2,3% - līdz 0,633 eiro par litru.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (1)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Būtiski mainīti principi, pēc kādiem mājsaimniecības nodod elektrību tīklā

Atbilstoši grozījumiem Elektroenerģijas tirgus likumā ar maiju sāks darboties neto norēķinu sistēma, kas paredz mājsaimniecību ar saules paneļiem savstarpējos norēķinus naudas izteiksmē.

Ekonomika Latvijā vairāk nekā 90% iedzīvotāju pirkumiem internetā izmanto datorus

Latvijā vairāk nekā 90% iedzīvotāju pirkumiem internetā izmanto datorus, tomēr arvien vairāk cilvēku pirkumiem sāk izmantot arī mobilos telefonus, liecina starptautiskā interneta pētījumu un tehnoloģiju uzņēmuma "Gemius" veiktās aptaujas dati.

Ekonomika Latvijas augstskolas izstrādājušas viedās enerģijas projektu par 1 160 000 eiro

Tiks izstrādāta arī interaktīva platforma klimata pārmaiņu mazināšanas pasākumu simulēšanai.

Ekonomika LMT ceļ interneta pakalpojumu cenas

No šodienas palielinās atsevišķu SIA "Latvijas mobilais telefons" (LMT) interneta pakalpojumu cenas, liecina uzņēmuma publiskotā informācija.

Lasiet arī

Sabiedrība Vecpils iedzīvotāji Kurzemē atceras kolhoza laikus (+VIDEO)

Pēteris Lācis izveidoja "Ziedu" par vadošo saimniecību.

Veselība Latvijas onkoloģe iestājas par sieviešu vakcināciju pret vēzi (+VIDEO)

Šogad ir pēdējais gads, kad darbojas līdzšinējais “Veselības aprūpes pakalpojumu onkoloģijas jomā uzlabošanas plāns".

Sabiedrība Izglītības nodrošināšana ukraiņu bēgļu bērniem varētu izmaksāt 2 miljonus eiro

Lai nodrošinātu mācības visiem ukraiņu bēgļu bērniem, no septembra līdz decembrim būs nepieciešami kopā 2 356 507 eiro, bet 2025.gadā - 4 316 027 eiro, liecina likumprojekts, ko Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) nodevusi saskaņošanai.

Sabiedrība Ekspluatācijā nodota biroju kompleksa «Verde» otrā ēka

Ekspluatācijā nodota biroju kompleksa "Verde" otrā ēka, informē biroju kompleksa attīstītāja "Capitalica Asset Management" pārstāvji.