Paskaties, uz kādiem 6 jauniem galamērķiem lidojumus sāks Wizz Air!

Ekonomika
LETA 21:00, 14.08.2020 0

Ungārijas zemo cenu aviosabiedrība "Wizz Air" papildinās bāzi Rīgā ar vēl vienu "Airbus A320" lidmašīnu, nodrošinot iespēju sākt lidojumus sešos jaunos maršrutos no Rīgas, informēja "Wizz Air" pārstāvji.

 

"Wizz Air" sāks lidojumus no Rīgas uz Bergenu Norvēģijā, Birmingemu Apvienotajā Karalistē, Billundu Dānijā, Hamburgu Vācijā, Reikjavīku Islandē un Tronheimu Norvēģijā.

Kompānijā norādīja, ka "Wizz Air" bāzes paplašināšana palielinās kapacitāti par vairāk nekā 260 000 pasažieru gadā, un veicinās vairāk nekā 35 jaunu tiešo un 195 netiešo darbvietu izveidi. Kopā ar šiem sešiem jaunajiem pakalpojumiem "Wizz Air" tagad piedāvā no Rīgas lidojumus 15 maršrutos uz 10 valstīm.

Kopš 2010.gada lidsabiedrība Rīgas maršrutos ir pārvadājusi gandrīz 3,8 miljonus pasažieru.

Līdz šim "Wizz Air" bāzē Rīgā bija viena lidmašīna.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Saražotās elektroenerģijas daudzums četros mēnešos Latvijā sarucis par 3,5%

Saražotās elektroenerģijas daudzums šogad četros mēnešos Latvijā sarucis par 3,5% salīdzinājumā ar 2023.gada attiecīgo periodu, sasniedzot 3337 gigavatstundu (GWh), liecina pārvaldes sistēmas operatora AS "Augstsprieguma tīkls" (AST) sagatavotais Latvijas elektroenerģijas tirgus apskats.

Ekonomika Piensaimnieks: «Līdz gada beigām Latvijā būs nedaudz ap 100 000 govju» (+VIDEO)

Ražošanas saimniecības izmanto mazāk dabas, resursu, mazāk dzīvnieku.

Ekonomika Zems izglītības līmenis rada četras reizes augstāku risku kļūt par bezdarbnieku

Pērn bezdarba līmenis personām 15-74 gadu vecumā ar pamata vai zemāku izglītības līmeni bija gandrīz četras reizes augstāks nekā personām, kas ieguvušas augstāko izglītību - attiecīgi 13,3% un 3,3%, secināts Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) izdotajā informatīvajā apskatā "Darbaspēka apsekojuma galvenie rādītāji 2023.gadā".

Lasiet arī