Latvijas florbolistes Sešu nāciju turnīru noslēdz trešajā vietā (VIDEO)

Sports
LETA 15:54, 22.10.2023 0

Latvijas sieviešu florbola izlase svētdien Sešu nāciju turnīru noslēdza trešajā vietā. Cīņā par otro pozīciju turnīrā latvietes ar rezultātu 2:4 (1:1, 1:1, 0:2) zaudēja Norvēģijai.

 

Dārta Derupa guva vārtus un asistēja Simonas Grāpēnas precīzajā metienā.

Piektdien Latvijas florbolistes ar 4:11 piekāpās Slovākijai un ar 4:3 pēcspēles metienos pieveica Dāniju, bet sestdien ar 3:2 pēcspēles metienos uzvarēja Vāciju un tika pie tehniskās uzvaras 5:0 pār Poliju.

Galvenajam trenerim Jānim Inģistam palīdz treneri Linda Līce un Jānis Dainis, kā arī fiziskās sagatavotības treneris Kaspars Reikmanis.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports «Celtics» treneris: Porziņģis atveseļojas ātrāk nekā gaidījām

Nacionālas basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" latviešu spēlētāja Kristapa Porziņģa atveseļošanās process rit labāk nekā gaidīts, otrdien atklāja vienības galvenais treneris Džo Mazulla.

Sports «Valmierai» par nodokļu parādu atņem trīs punktus kopvērtējuma tabulā

Latvijas futbola virslīgas komandai "Valmiera" par nenomaksātiem nodokļiem atņemti trīs punkti čempionāta kopvērtējuma tabulā, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Sports Doma laukumā varēs vērot pasaules hokeja čempionāta spēļu tiešraides

Lai Rīgas iedzīvotāji un pilsētas viesi varētu sekot līdzi pasaules hokeja čempionātam un Latvijas vīriešu hokeja izlases spēlēm, Doma laukumā notiks čempionāta tiešraižu publiskā skatīšanās uz lielā ekrāna.

Sports «Borussia» futbolisti kļūst par pirmajiem UEFA Čempionu līgas finālistiem

Vācijas futbola klubs Dortmundes "Borussia" otrdien nodrošināja vietu UEFA Čempionu līgas finālā.

Lasiet arī