• Fanija,
  • Vēsma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


"Valmieras" florbolisti sasniedz Latvijas čempionāta finālu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 01:33, 27.03.2023


"Valmieras" komanda svētdien izcīnīja ceturto uzvaru "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra pusfināla sērijā un nodrošināja vietu finālā.



Valmierieši viesos ar rezultātu 9:4 (3:2, 5:2, 1:0) pārspēja "Ķekava"/RB&B komandu un sērijā līdz četrām uzvarām svinēja panākumu ar 4-0.

Uzvarētāju rindās ar četriem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Mārtiņš Broks, Pāvels Semjonovs sakrāja piecus (2+3) rezultativitātes punktus, bet vienai reizei precīzi bija Ričards Riba, Ričards Eglītis un Arvis Kārkliņš.

Ķekavas vienībā pie gūtiem vārtiem tika Toms Gredzens, Endijs Umberts Barruss, Klāvs Jansons un Toms Ķeirāns.

Otrā pusfināla sērijā ceturtajā mačā "Lielvārde"/"FatPipe" mājas spēlē ar rezultātu 6:4 (2:0, 1:4, 3:0) uzvarēja "Masters"/"Ulbroka" un sērijā panāca 3-1.

Lielvārdes komandas labā divus vārtus guva Sandis Mihailovskis, bet pa vienai reizei pretinieku vārtsargu pārspēt izdevās Didzim Nemmem, Nikam Blumfeldam, Armandam Savinam un Oskaram Tutānam, kurš arī divas reizes rezultatīvi piespēlēja.

Viesus no neveiksmes neglāba Edžus Ceriņa, Matīsa Kristiāna Morozova, Artūra Naroga un Rūdolfa Vilmaņa gūtie vārti.

Florbola līgas komandas aizvadīja divu apļu pamatturnīru, pēc kura astoņas spēcīgākās vienības iekļuva izslēgšanas spēlēs. Ceturtdaļfināli un pusfināli rit sērijās līdz četrām uzvarām, bet čempioni un bronzas medaļu ieguvēji tiks noteikti superfinālā, kas 2023.gada 15.aprīlī notiks "Arēnā Rīga".

Pagājušās sezonas finālmačā Cēsu "Lekrings" ar 5:4 pārspēja 2020./2021.gada sezonas čempioni Kocēnu "Rubeni".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Par pasaules čempionēm hokejā sievietēm kļuva Kanādas valstsvienība (VIDEO)

Par pasaules čempionēm hokejā sievietēm svētdien kļuva Kanādas valstsvienība, kas elites divīzijas turnīra finālā papildlaikā ar 6:5 (1:1, 2:2, 2:2, 1:0) pārspēja mājinieci ASV komandu.

Sports Porziņģis nespēlēs NBA pamatturnīra pēdējā mačā

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim svētdien Bostonas "Celtics" pēdējā Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) pamatturnīra mačā tik dota atpūta un viņš laukumā nedosies.

Sports Latvijas 3x3 basketbola izlase šodien cīnīsies par olimpisko spēļu ceļazīmi

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase ar Agni Čavaru, Franci Gustavu Lāci, Nauri Miezi un Zigmāru Raimo ierindā šodien Honkongā pirmā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā tiksies ar Nīderlandi.

Sports Balinskis un «Panthers» papildlaikā pārspēj Girgensona «Sabres»

Latvijas aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā tika pie panākuma papildlaikā, kamēr citā spēlē uzvaru svinēja arī Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

Lasiet arī