Rīgas Dinamo un Mogo/LSPA svin uzvaras OHL spēlēs

Sports
LETA 18:29, 17.09.2022 0

Rīgas "Dinamo" un "Mogo"/LSPA sestdien izbraukumā izcīnīja uzvaras "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlēs.

 

"Mogo"/LSPA Kauņā ar 10:2 (3:1, 4:1, 3:0) sagrāva Kauņas "City" vienību.

No pirmajiem trim vārtiem divus viesi guva vairākumā, septītajā minūtē panākot 3:0. Spēles gaitā "Mogo"/LSPA vēl divreiz realizēja vairākumu.

Uzvarētāju rindās ar sešiem (1+5) rezultativitātes punktiem izcēlās Kārlis Ozoliņš, pieciem (2+3) - Rûdolfs Maslovskis, trīs vārtus guva Mārtiņš Šulcs, bet ar trim rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Elviss Želubovskis.

Mājiniekiem abus vārtus no Povila Vereņa piespēlēm guva Egidijus Binkulis.

"Mogo"/LSPA vārtos Kārlis Beķeris-Brīvkalns atvairīja 15 no 17 metieniem.

Citā cīņā divu Rīgas komandu duelī "Dinamo" viesos ar 6:2 (1:1, 1:0, 4:1) pieveica "Prizma" vienību.

"Prizma" 13.minūtē vairākumā izvirzījās pēc Daniela Dāvja Bēķa metiena, bet 65 sekundes vēlāk rezultātu izlīdzināja Koba Jass - 1:1.

39.minūtē vairākumā Juris Ziemiņš vadībā izvirzīja jau "Dinamo", taču 42.minūtē Haralds Štrombergs panāca neizšķirtu - 2:2.

Uzvaras vārtus 50.minūtē iemeta Krists Apsītis.

Uzvarētāju rindās pa trim (1+1) rezultativitātes punktiem sakrāja Emīls Ezītis un Juris Ziemiņš.

Vārtos Rūdolfs Gusts Lazdiņš atvairīja 16 no 18 mājinieku metieniem, bet pretējos vārtos Jānis Sidašs atvairīja 49 pretinieku metienus.

Vēl vienā mačā Daugavpilī "Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga" ar 2:7 (0:2, 0:3, 2:2) piekāpās Viļņas "7bet-Hockey Punks".

76 sekunžu laikā mājinieki jau piektajā minūtē panāca 2:0 vadību, līdz pusspēlei panākot 5:0.

Uzvarētāju labā Tads Kumeļausks sakrāja četrus (3+1) rezultativitātes punktus, bet Toms Tiļļa trīsreiz rezultatīvi piespēlēja.

Mājiniekiem vārtus guva Daniils Andrejevs un Renāts Vabiščevičs.

Visiem vārtos Sergejs Pisarenko atvairīja 28 metienus.

Turnīra tabulas galvgalī ar astoņiem punktiem četros mačos izvirzījusies "Mogo"/LSPA. Pa sešiem punktiem ir Hokeja skolai "Rīga" trīs spēlēs un Rīgas "Dinamo" četrās cīņās. "Zemgale"/LLU ir pieci punkti četrās spēlēs, bet piektā ar četriem punktiem četrās spēlēs ir Viļņas "7bet-Hockey Punks". Bez punktiem ir trīsreiz zaudējušās "Prizma" un Kauņas "City", kā arī vienu neveiksmi piedzīvojusī Elektrēnu "Energija" un divreiz zaudējusī "Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga".

Šosezon līgā spēlēs deviņas komandas - sešas no Latvijas ("Zemgale"/LLU, "Mogo"/LSPA, "Dinamo Rīga", Hokeja skola "Rīga", Rīgas "Prizma" un "Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga") un trīs no Lietuvas Kauņas "City", Elektrēnu "Energija" un Viļņas "7bet-Hockey Punks").

Visas regulārā čempionāta spēļu tiešraides ir skatāmas televīzijas kanālā TV4 un interneta platformā "Sportacentrs.com".

2021./2022.gada sezonā savu pirmo Latvijas čempionu titulu izcīnīja Jelgavas "Zemgale"/LLU, sērijā ar 4-0 pieveicot līdzšinējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabāja desmito vietu, bet Darja Semeņistaja par deviņām vietām atkāpās uz 122.pozīciju.

Sports Ungārijas un Slovēnijas hokejisti atgriežas augstākajā divīzijā (VIDEO)

Ungārijas un Slovēnijas vīriešu hokeja izlases sestdien nodrošināja atgriešanos pasaules čempionāta augstākajā divīzijā.

Sports Švjonteka Madrides turnīra finālā uzvar Sabaļenku (VIDEO)

Polijas tenisiste Iga Švjonteka sestdien Madrides "WTA 1000" finālā pasaules vadošo tenisistu duelī uzvarēja baltkrievieti Arinu Sabaļenko.

Sports Madrides Real futbolisti kļūst par Spānijas čempioniem

Madrides "Real" futbolisti sestdien savā laukumā svinēja uzvaru un 36.reizi kļuva par Spānijas čempioniem.

Lasiet arī

Ekonomika No Bolderājas uz Siguldu var doties ar vilcienu, kas darbināms ar akumulatoru

Bateriju minimālam nobraukumam bez uzlādes jābūt aptuveni 100 km.

Sabiedrība Uz iespējamām provokācijām 9.maijā sola «nepārprotamu un izlēmīgu» reakciju

Valsts policija un Valsts drošības dienests (VDD) 9.maijā pastiprināti uzraudzīs drošību visā Latvijā un sola "nepārprotamu un izlēmīgu" reakciju uz provokācijām, kad tiks fiksēta Krievijas agresijas un kara noziegumu slavināšana.

Kriminālziņas Ruks: Ir pamats uzskatīt, ka Rusiņš vairs nav starp dzīvajiem

Ir pamats uzskatīt, ka par sievietes nogalināšanu bērna un mātes acu priekšā meklētais Leons Rusiņš vairs nav starp dzīvajiem, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Ekonomika Aviokompānija «airBaltic» emitējusi obligācijas 340 miljonu eiro vērtībā

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" emitējusi obligācijas 340 miljonu eiro vērtībā, otrdienas vakarā tviterī paziņojis satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P).