• Ģederts,
  • Ģirts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bucks nonāk vienas uzvaras attālumā no sava otrā NBA čempiontitula (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 12:07, 18.07.2021


Milvoki "Bucks" komanda sestdien nonāca vienas uzvaras attālumā no sava otrā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiontitula.



"Bucks" finālsērijas piektajā spēlē viesos ar rezultātu 123:119 (21:37, 43:24, 36:29, 23:29) apspēlēja Fīniksas "Suns", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-2.

Milvoki basketbolisti sērijas sākumā nonāca iedzinējos ar 0-2, bet tagad uzvarējuši trīs cīņās pēc kārtas un otrdien savā laukumā var pielikt punktu šī gada finālam.

Mājinieki šajā mačā atspēlēja 16 punktu deficītu un, pieliekot visas pūles aizsardzība, izcīnīja uzvaru. Panākumu "Bucks" komandai nodrošināja Jannis Adetokunbo, kurš pēc Džrū Holideja pārtvertas bumbas un piespēles ar "alley-oop" triecienu grozā no augšas 13 sekundes pirms finālsvilpes panāca 122:119.

Metiena brīdī Kriss Pols pret viņu pārkāpa noteikumus. Lai gan grieķu basketbolists savu soda metienu nerealizēja, "Bucks" tika pie atlēkušās bumbas un izprovocēja vēl vienu noteikumu pārkāpumu. Kriss Midltons realizēja vienu no diviem "sodiņiem", panākot gala rezultātu.

Adetokunbo maču noslēdza ar 32 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm. Midltons pievienoja 29 punktus, bet Holidejam bija 27 punkti un 13 rezultatīvas piespēles.

"Suns" no zaudējuma neglāba Devina Bukera gūtie 40 punkti. Polam bija 21 punkts un 11 rezultatīvas piespēles, bet Deandrē Eitons guva 20 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas.

Laukuma saimnieki otrajā un trešajā ceturtdaļā realizēja 32 no 45 metieniem no spēles, šajā nogrieznī pretiniekus uzvarot ar 79:53

"Suns" vēl iepriekš nav izcīnījusi uzvaru NBA finālā, bet "Bucks" lūko izcīnīt pirmo trofeju pēdējo 50 gadu laikā.

Nepilnus divus mēnešus "Bucks" komandas sastāvā šosezon pavadīja Latvijas basketbolists Rodions Kurucs.

NBA pamatturnīrā komandas šosezon aizvadīja 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti pārbaudes spēlē negūst vārtus un papildlaikā zaudē norvēģiem

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Rīgā priekšpēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta ar rezultātu 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:1) papildlaikā zaudēja Norvēģijai.

Sports Latvijas hokeja izlasei pievienojas uzbrucējs Dzierkals

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas pirms gaidāmā pasaules čempionāta piektdien papildināja uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Sports Latvijas hokejisti aizvada pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Norvēģijas izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Rīgā aizvadīs pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Norvēģijas valstsvienību.

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā piekāpjas Kanādai

Latvijas hokejisti ceturtdien Vantā pasaules U-18 čempionāta ceturtdaļfinālā cieta zaudējumu mačā ar vienaudžiem no Kanādas.

Lasiet arī

Pasaule Par Londonas mēru atkārtoti ievēlēts Sadiks Hans

Londonas mēra amatā atkārtoti ievēlēts līdzšinējais pilsētas galva Sadiks Hans no parlamenta opozīcijā esošās Leiboristu partijas, liecina pēc visu balsu saskaitīšanas publiskotie vēlēšanu rezultāti.

Pasaule Ukraina notriekusi 23 no 24 droniem "Shahed"

Krievija pret mērķiem Ukrainā aizvadītajā naktī palaidusi 24 dronus "Shahed", taču 23 no tiem notriekusi Ukrainas pretgaisa aizsardzība, svētdien paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.

Pasaule Madonnas bezmaksas koncerts Riodežaneiro pulcē 1,6 miljonus skatītāju

Amerikāņu popzvaigznes Madonnas bezmaksas koncerts sestdienas vakarā Riodežaneiro Kopakabanas pludmalē pulcējis 1,6 miljonus skatītāju, paziņoja šīs Brazīljas pilsētas pašvaldība.

Sabiedrība Latvija atsaka patvērumu savulaik raķešu objektā dienējošam Krievijas pilsonim

Latvija atteikusi patvērumu savulaik slepenā raķešu karaspēka objektā dienējošam Krievijas pilsonim, kuram it kā draudot nosūtīšana karošanai uz Ukrainu.