Bertāns ar 22 punktiem palīdz "Wizards" izcīnīt uzvaru

Sports
LETA 08:31, 08.04.2021 0

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns trešdien guva 22 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru.

 
Foto:

"Wizards" viesos ar rezultātu 131:116 (34:33, 39:27, 27:30, 31:26) pārspēja Orlando "Magic", pārtraucot četru zaudēto spēļu sēriju.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā realizēja sešus no 11 tālmetieniem un visus četrus soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu un vienu reizi pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par 11 punktiem vairāk nekā ielaida.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 26 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja vienu bumbu zem groziem un veica piecas rezultatīvas piespēles. Vēl 23 punktus, 14 atlēkušās bumbas un 15 rezultatīvas piespēles pievienoja Rasels Vestbruks.

Vestbruks šosezon izcēlies ar 20."triple double". Pēdējās sešās spēlēs viņš to paveicis piecas reizes.

"Magic" vienībā 24 punktus guva Terenss Ross, kamēr 19 punkti un astoņas bumbas zem groziem Mo Bambam.

Nākamo spēli "Wizards" piektdien aizvadīs pret Goldensteitas "Warriors".

"Wizards" ar 18 uzvarām 50 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Olimpiskā uguns rīt ieradīsies Francijā

Trešdien Francijas ostas pilsētā Marseļā ieradīsies olimpiskā uguns, un paredzams, ka to sagaidīs ap 150 000 cilvēku.

Sports Paziņo Latvijas izlases sastāvu Pasaules čempionātam

Latvijas vīriešu hokeja izlases sastāvā dalībai pasaules čempionātā pietaupītas vietas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēlējošajiem vārtsargam Artūram Šilovam, uzbrucējam Teodoram Bļugeram un aizsargam Uvim Balinskim, otrdien preses konferencē paziņoja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Dāvis Bertāns: pēdējos trīs gadus esmu apsvēris atgriešanos Eiropā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš šo sezonu uzsāka vienā no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līdervienībām Oklahomasitijas "Thunder", bet ziemā tika aizmainīts uz vienu no pastarītēm Šarlotas "Hornets", atzīst, ka pēdējos gados ir domājis par atgriešanos Eiropā.

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabāja desmito vietu, bet Darja Semeņistaja par deviņām vietām atkāpās uz 122.pozīciju.

Lasiet arī

Sports Dončičs noslēdz NBA regulāro čempionātu kā rezultatīvākais spēlētājs

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta rezultatīvāko spēlētāju ar vidēji mačā gūtiem 33,9 punktiem kļuvis Dalasas "Mavericks" spēlētājs Luka Dončičs.

Sports Porziņģis nespēlēs NBA pamatturnīra pēdējā mačā

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim svētdien Bostonas "Celtics" pēdējā Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) pamatturnīra mačā tik dota atpūta un viņš laukumā nedosies.

Sports Bertāns gūst 13 punktus «Hornets» zaudējumā «Mavericks» basketbolistiem (VIDEO)

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda piedzīvoja zaudējumu.

Sports Porziņģim «double-double» kārtējā «Celtics» uzvarā (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 12 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas zem groziem, bet viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" ar 124:107 (30:24, 33:32, 30:29, 31:22) savā laukumā pārspēja Portlendas "Trail Blazers" komandu.