• Laine,
  • Raimonds,
  • Vilnis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bertāns gūst 13 punktus «Hornets» zaudējumā «Mavericks» basketbolistiem (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 18:35, 10.04.2024


Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda piedzīvoja zaudējumu.


Foto: FIBA

"Hornets" savā laukumā ar rezultātu 104:130 (18:36, 29:33, 36:28, 21:33) zaudēja Bertāna bijušā kluba Dalasas "Mavericks" basketbolistiem.

Bertāns laukumā pavadīja 23 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no septiņiem tālmetieniem un divus no četriem divpunktu metieniem. Viņa kontā arī četras atlēkušās bumbas, divas personīgās piezīmes un negatīvs +/- rādītājs -11.

"Hornets" rindās rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Mailss Bridžess, bet 21 punktu pievienoja Brendons Millers.

Savukārt "Mavericks" komandā ar šīs sezonas 21."triple double" izcēlās Luka Dončičs, kurš guva 39 punktus, izcīnīja 12 atlēkušās bumbas un atdeva desmit rezultatīvas piespēles. Tāpat slovēnis kļuva par Dalasas kluba rekordistu vienas sezonas laikā gūtajos punktos - šosezon viņa kontā 2341 punkts, kas ir par 11 punktiem vairāk nekā 1983./1984 gada sezonā iespēja Marks Agirre.

"Mavericks" vienībai šī bija 15 uzvara pēdējās 17 spēlēs un vienība ar bilanci 49-30 nostiprinājās Rietumu konferences piektajā vietā, kā arī garantēja sev vietu "play off", izvairoties no "play-in" stadijas.

"Hornets" ar 19 uzvarām 79 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē un izslēgšanas spēlēs nepiedalīsies.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Sports Ostapenko iekļūst Madrides WTA 1000 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko sestdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālu.

Sports Latvijas hokejisti zaudē pirmajā no divām pārbaudes spēlēm ar Šveices izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Lozannā pārbaudes mačā ar rezultātu 1:5 (0:1, 0:4, 1:0) zaudēja Šveices valstsvienībai.

Lasiet arī

Sports Porziņģis ar favorīti «Celtics» sāk NBA izslēgšanas turnīru

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas pamatturnīra uzvarētāja Bostonas "Celtics" svētdien sāks izslēgšanas turnīru, pirmajā kārtā tiekoties ar Maiami "Heat".

Sports Dončičs noslēdz NBA regulāro čempionātu kā rezultatīvākais spēlētājs

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta rezultatīvāko spēlētāju ar vidēji mačā gūtiem 33,9 punktiem kļuvis Dalasas "Mavericks" spēlētājs Luka Dončičs.

Sports Porziņģis nespēlēs NBA pamatturnīra pēdējā mačā

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim svētdien Bostonas "Celtics" pēdējā Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) pamatturnīra mačā tik dota atpūta un viņš laukumā nedosies.

Sports Porziņģim «double-double» kārtējā «Celtics» uzvarā (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 12 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas zem groziem, bet viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" ar 124:107 (30:24, 33:32, 30:29, 31:22) savā laukumā pārspēja Portlendas "Trail Blazers" komandu.