Ko darīs Mesi? Mančestras "City" futbolistam piedāvāšot 10 gadu līgumu

Sports
LETA 23:15, 24.11.2020 0

Anglijas premjerlīgas klubs Mančestras "City" piedāvās vienam no labākajiem pasaules futbolistiem argentīnietim Lionelam Mesi desmit gadu līgumu, otrdien vēsta Lielbritānijas laikraksts "The Times".

 

Laikraksts vēsta, ka angļu klubs ir gatavs piešķirt argentīnietim desmit gadu līgumu, lai pārliecinātu viņu pievienoties komandai, vēlāk redzot futbolistu kluba vēstnieka lomā. Vispirms viņš spēlētu "City", tad varētu izvēlēties kādu no citām komandām, uz kuru pāriet.

Mesi nākotne joprojām nav zināma. Futbolists par to lems 2021.gadā, no janvāra esot tiesīgs sākt sarunas ar jebkuru klubu. Spānijas masu informācijas līdzekļi vēsta, ka jaunā "Barcelona" valde visticamāk mēģinās pārliecināt viņu palikt Spānijas klubā, bet tas būs futbolista ziņā.

Kā raksta "The Times", "City" piedāvās Mesi līgumu līdz 43 gadu vecumam. Pēc sezonām Mančestras "City" rindās Žuzepa Gvardiolas vadībā, kuram līgums ar klubu ir līdz 2023.gadam, Mesi varētu pāriet uz jebkuru no astoņām "City Football Group" rīcībā esošajām vienībām, ieskaitot "New York City" ASV, Jokohamas "Marinos" Japānā vai Melburnas "City" Austrālijā.

Karjeras beigās argentīnietis varētu pakārt futbolzābakus uz nagliņas un kļūt par kluba vēstnieku.

Gvardiola nesen izteicās, ka viņam patiktu, ja Mesi beigtu futbolista karjeru "Barcelona" rindās, taču atzina arī, ka nākotne ir neskaidra, un ka viņš vienmēr ir apbrīnojis argentīnieti.

Mesi ir seškārtējs balvas pasaules gada labākajam futbolistam ieguvējs, četrkārtējs Čempionu līgas uzvarētājs, trīskārtējs UEFA Superkausa ieguvējs un desmitkārtējs Spānijas čempions.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabāja desmito vietu, bet Darja Semeņistaja par deviņām vietām atkāpās uz 122.pozīciju.

Sports Ungārijas un Slovēnijas hokejisti atgriežas augstākajā divīzijā (VIDEO)

Ungārijas un Slovēnijas vīriešu hokeja izlases sestdien nodrošināja atgriešanos pasaules čempionāta augstākajā divīzijā.

Sports Švjonteka Madrides turnīra finālā uzvar Sabaļenku (VIDEO)

Polijas tenisiste Iga Švjonteka sestdien Madrides "WTA 1000" finālā pasaules vadošo tenisistu duelī uzvarēja baltkrievieti Arinu Sabaļenko.

Sports Madrides Real futbolisti kļūst par Spānijas čempioniem

Madrides "Real" futbolisti sestdien savā laukumā svinēja uzvaru un 36.reizi kļuva par Spānijas čempioniem.

Lasiet arī

Ekonomika No Bolderājas uz Siguldu var doties ar vilcienu, kas darbināms ar akumulatoru

Bateriju minimālam nobraukumam bez uzlādes jābūt aptuveni 100 km.

Sabiedrība Uz iespējamām provokācijām 9.maijā sola «nepārprotamu un izlēmīgu» reakciju

Valsts policija un Valsts drošības dienests (VDD) 9.maijā pastiprināti uzraudzīs drošību visā Latvijā un sola "nepārprotamu un izlēmīgu" reakciju uz provokācijām, kad tiks fiksēta Krievijas agresijas un kara noziegumu slavināšana.

Kriminālziņas Ruks: Ir pamats uzskatīt, ka Rusiņš vairs nav starp dzīvajiem

Ir pamats uzskatīt, ka par sievietes nogalināšanu bērna un mātes acu priekšā meklētais Leons Rusiņš vairs nav starp dzīvajiem, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Ekonomika Aviokompānija «airBaltic» emitējusi obligācijas 340 miljonu eiro vērtībā

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" emitējusi obligācijas 340 miljonu eiro vērtībā, otrdienas vakarā tviterī paziņojis satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P).