• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Porziņģis ar double-double palīdz Mavericks uzveikt 76ers (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 10:57, 29.07.2020


Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Dalasas "Mavericks" spēlētājs Kristaps Porziņģis pirmssezonas spēlē Orlando guva 17 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, palīdzot Dalasas "Mavericks" pārspēt Filadelfijas "76ers".


Foto: mavs.com

Filadelfijas "76ers" basketbolisti bija spiesti piekāpties Dalasas "Mavericks" pagarinājumā ar 115:118 (13:24, 26:24, 41:26, 23:29, 12:15).

Liepājnieks laukumā pavadīja 26 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā realizēja divus no septiņiem divpunktu metieniem, divus no četriem tālmetieniem, kā arī septiņus no deviņiem "sodiņiem".

Viņš arī izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra vienu bumbu un bez četrām piezīmēm pieļāva arī vienu kļūdu. "Mavericks" ar Porziņģi laukumā iemeta par diviem punktiem mazāk nekā iemeta.

Luka Dončičs nedaudz vairāk nekā 26 minūtēs izcēlās ar 23 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm, kamēr pa 14 punktiem guva Antoniuss Klīvlends un Hosē Huans Barea, bet desmit punkti un piecas rezultatīvas piespēles Tima Hārdeveja juniora kontā.

Filadelfijas vienības rindās 28 punktus un 11 atlēkušās bumbas nopelnīja Tobiass Heriss

Jau ziņots, ka iepriekšējo spēli Porziņģis svētdien pret Indiānas "Pacers" izlaida, jo sestdien aizmirsa veikt koronavīrusa testu.

Piektdien "Mavericks" paredzēts pirmais oficiālais mačs pēc sezonas atsākšanas ar spēcīgo Hjūstonas "Rockets".

Trešdien Orlando komandas uzsāka pārbaudes spēļu posmu pirms sezonas noslēguma fāzes turnīra. Pārbaudes mačos katra ceturtdaļa ir pa desmit, nevis 12 minūtēm kā NBA sezonā.

NBA sezona atsāksies 30.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports «Hurricanes» un «Avalanche» sasniedz Stenlija kausa izcīņas otro kārtu

Karolīnas "Hurricanes" un Kolorādo "Avalanche" otrdien nodrošināja vietu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā.

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Sports Šilovs neglābj «Canucks» no otrā zaudējuma Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas mačā atvairīja 20 metienus, taču neglāba Vankūveras "Canucks" no otrās neveiksmes.

Sports Ar diviem mačiem Rīgā sāksies Latvijas futbola virslīgas otrais aplis

Šodien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgā Rīgā notiks divas otrā apļa spēles.

Lasiet arī

Kriminālziņas Avārijā Olaines novadā gājis bojā cilvēks

Pagājušajā diennaktī avārijā Olaines novada Grēnēs gājis bojā cilvēks, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Pasaule Kemerons: Ukrainai ir tiesības izmantot britu ieročus uzbrukumiem Krievijā

Ukrainai ir tiesības veikt triecienus mērķiem Krievijas teritorijā ar ieročiem, kas saņemti no Lielbritānijas, ceturtdien vizītes gaitā Kijivā apliecināja Lielbritānijas ārlietu ministrs Deivids Kemerons.

Sabiedrība Vīķe-Freiberga: Vēl neesam paspējuši novākt visas vecās impērijas drupas

Latvijā vēl neesam paspējuši novākt visās vecās impērijas drupas, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" teica bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga.

Sabiedrība Siliņa izveido īpašu tematisko komiteju

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) izdevusi rīkojumu par īpašas tematiskās komitejas saistībā ar Latvijas austrumu pierobežas sociālekonomisko attīstību un drošības stiprināšanu izveidošanu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".