• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ozoliņš sasniedz "Australian Open" junioru turnīra ceturtdaļfinālu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 13:59, 29.01.2020


Latvijas jaunais tenisists Kārlis Ozoliņš trešdien sasniedza Austrālijas atklātā čempionāta junioru turnīra ceturtdaļfinālu, bet vēlāk viņš un Kamilla Bartone iekļuva iekļuva dubultspēļu sacensību pusfinālos.


Foto:

Ozoliņš, kurš turnīrā izlikts ar 12.numuru, astotdaļfinālā ar rezultātu 6-3, 7-6 (7:5) pārspēja sacensību sesto numuru Leandro Rīdi no Šveices.

Ozoliņš ITF junioru rangā ieņem 18.vietu, bet Rīdi ir planētas desmitā rakete.

Ceturtdaļfinālā Ozoliņu gaida spēkošanās ar krievu Jegoru Agafonovu, kurš junioru rangā ieņem 80.vietu, bet ATP reitingā ir 1755.pozīcijā.

Iepriekš pirmajā kārtā Ozoliņš ar 6-1, 6-4 uzvarēja francūzi Maksu Vestpālu (junioru rangs 67.), bet otrajā kārtā ar 6-3, 6-4 uzvarēja Luku Nardi no Itālijas (jun. 47, ATP 1441.).

Ozoliņam, kurš Melburnā trenējās kopā ar Ernestu Gulbi, šis ir tikai otrais "Grand Slam" junioru turnīrs. Pērn viņš ASV debitēja ar zaudējumu pirmajā kārtā.

Savukārt dubultspēļu turnīrā viņš kopā ar poli Mikolaju Lorensu ceturtdaļfinālā ar 6-4, 2-6, 10:7 pārspēja francūžus Arturu Kazo un Aroldu Majo.

Latvijas duets turnīrā saņēmis sesto numuru, bet viņu pretiniekiem bija pirmais numurs.

Pusfinālā viņiem būs tikšanās ar britiem Artūru Feriju un Fēliksu Džilu, kuri izlikti ar septīto numuru.

Pirmās kārtas spēlē Latvijas/Polijas pāris ar 6-4, 7-6 (8:6) pārspēja austrieti Lukasu Nīmaieru un nīderlandieti Štijnu Pelu, bet otrajā kārtā ar 6-4, 6-7 (5:7), 10:7 pieveica austrāliešus Keisiju Hulu un Kūperu Vaitu.

Tikmēr meiteņu junioru dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā sacensību pirmais numurs Bartone un čehiete Linda Fruhvirtova ar 6-1, 7-5 pārspēja čehieti Lindu Noskovu un krievieti Oksanu Seļehmetjevu, kurām ticis sestais numurs.

Pusfinālā viņām pretī stāsies filipīniete Aleksandra Eala un indonēziete Priska Madelīna Nugroho, kurām ir ceturtais numurs.

Pirmajā kārtā Latvijas/Čehijas duets ar 6-4, 3-6, 10:6 pieveica krievieti Eriku Andrejevu un britu tenisisti Amarni Benksu, bet otrajā ar 6-7 (4:7), 7-6 (7:1), 10:8 apspēlēja čehietes Kristīnu Lavičkovu un Darju Vidmanovu.

Vienspēļu turnīra pirmo kārtu nepārvarēja nedz Bartone, nedz Darja Semeņistaja, kura zaudēja arī dubultspēļu pirmajā mačā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports «Hurricanes» un «Avalanche» sasniedz Stenlija kausa izcīņas otro kārtu

Karolīnas "Hurricanes" un Kolorādo "Avalanche" otrdien nodrošināja vietu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā.

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Sports Šilovs neglābj «Canucks» no otrā zaudējuma Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas mačā atvairīja 20 metienus, taču neglāba Vankūveras "Canucks" no otrās neveiksmes.

Sports Ar diviem mačiem Rīgā sāksies Latvijas futbola virslīgas otrais aplis

Šodien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgā Rīgā notiks divas otrā apļa spēles.

Lasiet arī

Ekonomika Dienvidkurzemes novada Nīcas pagastā par ES naudu tiks pārbūvēts polderis

Kopējā pasākumam atvēlētā summa ir 32,9 miljoni eiro no Atveseļošanas fonda un 6,9 miljoni eiro no Latvijas valsts budžeta.

Kriminālziņas Avārijā Olaines novadā gājis bojā cilvēks

Pagājušajā diennaktī avārijā Olaines novada Grēnēs gājis bojā cilvēks, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Pasaule Kemerons: Ukrainai ir tiesības izmantot britu ieročus uzbrukumiem Krievijā

Ukrainai ir tiesības veikt triecienus mērķiem Krievijas teritorijā ar ieročiem, kas saņemti no Lielbritānijas, ceturtdien vizītes gaitā Kijivā apliecināja Lielbritānijas ārlietu ministrs Deivids Kemerons.

Sabiedrība Vīķe-Freiberga: Vēl neesam paspējuši novākt visas vecās impērijas drupas

Latvijā vēl neesam paspējuši novākt visās vecās impērijas drupas, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" teica bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga.