• Ģederts,
  • Ģirts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Daudzviet Latvijā braukšanu apgrūtina ceļu apledošana

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 06:54, 23.02.2021


Rīga, 23.febr., LETA. Apledojuma dēļ uz galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem Latgalē, centrālajā daļā un vietām Kurzemē, un Vidzemē apgrūtināta braukšana, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi". S

Rīga, 23.febr., LETA. Apledojuma dēļ uz galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem Latgalē, centrālajā daļā un vietām Kurzemē, un Vidzemē apgrūtināta braukšana, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Slidenie ceļa posmi tiek kaisīti ar pretslīdes materiāliem. Lai braukšanas apstākļi būtu apmierinoši, uz ceļiem strādā 110 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi ir uz Tallinas šosejas (A1) posmā no Bīriņu pagrieziena līdz Ainažiem, Rīgas apvedceļa (A5) Salaspils-Babīte, visā posmā, Daugavpils šosejas (A6) posmā no Nīcgales līdz Patarniekiem, Bauskas šosejas (A7) posmā no Rīgas līdz Dimzukalnam, Jelgavas šosejas (A8) posmā no Rīgas līdz Jelgavai, Liepājas šosejas (A9) posmā no Rīgas līdz Kaģiem, posmā no Apšupes krustojuma līdz Anneniekiem un posmā no Blīdenes līdz Skrundai, Ventspils šosejas (A10) posmā no Rīgas līdz Strazdei, Jēkabpils - Terehova šosejas (A12) posmā no Ludzas līdz Terehovai, Rēzeknes šosejas (A13) posmā no Rušenicas līdz Medumiem, kā arī Daugavpils apvedceļa (A14) visā posmā.

Apmierinoša braukšana šajā rītā uz reģionālajiem autoceļiem Rīgas, Aizkraukles, Alūksnes, Cēsu, Jelgavas, Jēkabpils, Kuldīgas, Ogres, Rēzeknes, Valmieras un Ventspils apkaimē.

Mainīgos laika apstākļos autobraucēji aicināti būt īpaši piesardzīgi, jo uz ceļiem var veidoties tā saucamais melnais ledus, kas ir neredzams, un autovadītājs to sajūt, tikai sākot veikt manevrus ar mašīnu - bremzējot, manevrējot ar stūri un pedāļiem. Tāpēc visām šīm kustībām nevajadzētu būt straujām.

Latvijas vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs informē, ka vietām Latvijā saglabājās migla ar redzamību 200-500 metri.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūru LETA informēja, ka šodien pēcpusdienā Latvijas austrumu daļu sasniegs nokrišņu zona, kas nesīs sasalstošu lietu kā pēcpusdienā, tā arī vakarā. Uz ceļiem, kā arī citām virsmām veidosies apledojums.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvijā pareizticīgie svin Lieldienas

Šodien Latvijā tiek svinētas pareizticīgo Lieldienas.

Sabiedrība Uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos

Sestdienas vakarā uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos, apstiprināja Civilās aviācijas aģentūras (CAA) operatīvo situāciju vadītājs Aivis Vincevs.

Sabiedrība Agresīvie autovadītāji Latvijā tiks sodīti ar dārgu apdrošināšanu (+VIDEO)

Ar huligānismu uz ceļa ir saskārušies lielais vairums Latvijas iedzīvotāju.

Sabiedrība Svētdien debesis pakāpeniski aizklās mākoņi

Nedēļas pēdējā dienā debesis virs Latvijas pakāpeniski aizklās mākoņi un kļūs par pāris grādiem vēsāks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Lasiet arī

Pasaule Madonnas bezmaksas koncerts Riodežaneiro pulcē 1,6 miljonus skatītāju

Amerikāņu popzvaigznes Madonnas bezmaksas koncerts sestdienas vakarā Riodežaneiro Kopakabanas pludmalē pulcējis 1,6 miljonus skatītāju, paziņoja šīs Brazīljas pilsētas pašvaldība.

Sabiedrība Latvija atsaka patvērumu savulaik raķešu objektā dienējošam Krievijas pilsonim

Latvija atteikusi patvērumu savulaik slepenā raķešu karaspēka objektā dienējošam Krievijas pilsonim, kuram it kā draudot nosūtīšana karošanai uz Ukrainu.

Sabiedrība Rosina arī tiesnešiem prasīt pielaidi valsts noslēpumam

Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere (JV) un Tieslietu ministrija (TM) rosina arī ar valsts drošību saistītu krimināllietu skatošiem tiesnešiem prasīt saņemt pielaidi valsts noslēpumam.

Sabiedrība Kā Daugavpils palīdz cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Daugavpilī ir vairāk nekā 9 tūkstoši cilvēku ar invaliditāti.