Čiekurkalnā atrod kilogramu metamfetamīna; aizturēta sieviete un vīrietis

Sabiedrība
LETA 15:57, 27.10.2020 0

Policisti Rīgā, Čiekurkalnā apkaimē, narkotiku glabāšanas vietā atsavinājusi kilogramu metamfetamīna un aizdomās par šo noziegumu aizturējusi divas personas, informēja Valsts policijā.

 
Foto: Valsts policija

22.oktobrī policija reaģējot uz saņemto informāciju par narkotiku nelikumīgu apriti kādā dzīvoklī Čiekurkalna mikrorajonā, aizturēja divas personas - 1977.gadā dzimušu sievieti un 1978.gadā dzimušu vīrieti.

Policisti, ierodoties pie norādītās adreses, sastapa sievieti, kura, iespējams, ir saistīta ar narkotiku realizāciju. Pie sievietes tika atrasti 40 gramu metamfetamīna. Pēc neilga brīža pie adreses aizturēts arī vīrietis, pie kura atrasti 15 grami narkotisko vielu.

Veicot kratīšanu personu dzīvesvietā, konstatēts, ka vīrietis ir operatīvi reaģējis un narkotiskās vielas paslēpis. Turpinot pārmeklēšanas darbības dzīvoklī un pieguļošajās telpās, pagrabā tika atrasti vēl 950 grami metamfetamīna.

Kilograms minētās narkotikas nelegālajā tirgū ir aptuveni 5000 eiro vērts.

Policijā sākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos, glabāšanu un realizēšanu. Par šādu noziegumu var piemērot brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu.

Aizturētās personas jau iepriekš ir nonākušas policijas redzeslokā un ir sodītas par narkotisko vielu nelikumīgu apriti un lietošanu.

Tiesa sievietei piemēroja apcietinājumu, bet vīrietim piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Lai efektīvi cīnītos ar narkotiku noziegumiem, Valsts policija aicina iedzīvotājus būt aktīviem un ziņot pa tālruni 110 vai rakstīt iesniegumu portālā "Latvija.lv".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Nedēļas otrajā pusē gaiss sakarsīs līdz +28 grādiem

Šonedēļ Latvijā gaidāms pārsvarā saulains laiks, nedēļas otrajā pusē gaisa temperatūra pakāpsies līdz +28 grādiem, liecina jaunākās prognozes.

Sabiedrība Autotransporta direkcijas klientu apkalpošanas centri būs slēgti

Visi Autotransporta direkcijas (ATD) klientu apkalpošanas centri - Rīgā, Daugavpilī, Cēsīs un Liepājā, šodien būs slēgti, aģentūru LETA informēja ATD pārstāvji.

Sabiedrība Pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī, lai konstatētu bojājumus vai traucējumus trauksmes sirēnu darbībā un to skaņas signāla dzirdamībā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Sabiedrība Tetovēšanas meistars

Viss par jūsu sapņu profesiju vai kur doties, lai kļūtu par tetovētāju

Lasiet arī

Kultūra Nolemts «pauzēt» balsi, kas jaunajā ChatGPT versijā atgādina Skārletu Johansoni

OpenAI nolēma uz laiku apturēt slavenajai aktrisei līdzīgas balss izmantošanu un norādīja, ka vēlas strādāt pie pārpratumu novēršanas, neiedziļinoties detaļās, raksta El Pais.

Ekonomika Austrālijā varētu būt pieprasīti Latvijas koka būvmateriāli (+VIDEO)

Zaļais kontinents ir sācis miljardu dolāru vērtu mājokļu pārbūves programmu.

Kultūra Krievu emigrants Smoļjaņinovs dzied kopā ar latviešu mūziķiem (+VIDEO)

"Nekad iepriekš nevar zināt, vai notiks dzimšanas brīnums".

Sports Latvijas hokeja izlase aizvada izšķirošo cīņu par vietu ceturtdaļfinālā

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionāta B apakšgrupas pēdējā, septītajā spēlē tiksies ar ASV, un, uzvarot pamatlaikā, saglabās cerības iekļūt ceturtdaļfinālā ar nosacījumu, ja pēc tam Slovākija pamatlaikā zaudēs Zviedrijai.