• Liāna,
  • Lilija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Čiekurkalnā atrod kilogramu metamfetamīna; aizturēta sieviete un vīrietis

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 15:57, 27.10.2020


Policisti Rīgā, Čiekurkalnā apkaimē, narkotiku glabāšanas vietā atsavinājusi kilogramu metamfetamīna un aizdomās par šo noziegumu aizturējusi divas personas, informēja Valsts policijā.


Foto: Valsts policija

22.oktobrī policija reaģējot uz saņemto informāciju par narkotiku nelikumīgu apriti kādā dzīvoklī Čiekurkalna mikrorajonā, aizturēja divas personas - 1977.gadā dzimušu sievieti un 1978.gadā dzimušu vīrieti.

Policisti, ierodoties pie norādītās adreses, sastapa sievieti, kura, iespējams, ir saistīta ar narkotiku realizāciju. Pie sievietes tika atrasti 40 gramu metamfetamīna. Pēc neilga brīža pie adreses aizturēts arī vīrietis, pie kura atrasti 15 grami narkotisko vielu.

Veicot kratīšanu personu dzīvesvietā, konstatēts, ka vīrietis ir operatīvi reaģējis un narkotiskās vielas paslēpis. Turpinot pārmeklēšanas darbības dzīvoklī un pieguļošajās telpās, pagrabā tika atrasti vēl 950 grami metamfetamīna.

Kilograms minētās narkotikas nelegālajā tirgū ir aptuveni 5000 eiro vērts.

Policijā sākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos, glabāšanu un realizēšanu. Par šādu noziegumu var piemērot brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu.

Aizturētās personas jau iepriekš ir nonākušas policijas redzeslokā un ir sodītas par narkotisko vielu nelikumīgu apriti un lietošanu.

Tiesa sievietei piemēroja apcietinājumu, bet vīrietim piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Lai efektīvi cīnītos ar narkotiku noziegumiem, Valsts policija aicina iedzīvotājus būt aktīviem un ziņot pa tālruni 110 vai rakstīt iesniegumu portālā "Latvija.lv".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Āboltiņa nekomentē iespējamo aicinājumu viltot Saeimas vēlēšanu rezultātus

Vēstnieces amats liedzot Solvitai Āboltiņa komentēt iekšpolitikas norises, tostarp iespējamo aicinājumu 12.Saeimas viltot Saeimas vēlēšanu rezultātus viņai par labu.

Sabiedrība Aptauja: kādas skolas ir piemērotas skolēniem un vecākiem Latvijā (+VIDEO)

Kā nozīmīgus izvēles kritērijus min profesionāli skolotāji.

.

Sabiedrība Trīs lietas, ko vēlas darbinieki

Katrs piektais uzņēmums seko līdzi darbinieku vēlmēm, veicot ikgadējos darbinieku apmierinātības mērījumus. Pārliecinošs vairākums - 91% aptaujāto uzņēmumu - darbinieku labbūtības iniciatīvām atvēl līdz 10 000 EUR gadā, 7% uzņēmumu darbinieku labbūtībai atvēlētais gada budžets ir 10 001 - 30 000 EUR robežās, savukārt pavisam niecīga uzņēmumu daļa (0,29%) - velta vairāk nekā 100 000 EUR ik gadu.

Sabiedrība Rožukalnei atstājot amatu, SEPLP meklēs jaunu sabiedrisko mediju ombudu

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (SEPLP) rīkos konkursu jauna sabiedrisko mediju ombuda ievēlēšanai, jo līdzšinējā ombude Anda Rožukalne nolēmusi amatu atstāt, informē SEPLP pārstāvji.

Lasiet arī

Sabiedrība NBS tuvākajos gados izveidos septiņus jaunus bataljonus

Latvijas drošības stiprināšanai tuvākajos gados bruņotajos spēkos veidos septiņus jaunus bataljonus, pirmdien žurnālistus informēja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš.

Sabiedrība Starp Rīgu un Bausku no maija kursēs autobusa ekspreši

Reģionālās nozīmes autobusu maršrutā Rīga-Bauska no 1.maija būs vairāki jauni eksprešu reisi ar samazinātu pieturu skaitu un ātrāku nokļūšanu galapunktā, novirzot tos pa Ķekavas apvedceļu, informē Autotransporta direkcijā (ATD).

Kriminālziņas Par uzbrukumu policijas darbiniekam piespriež vienu gadu cietumā

Augstākās tiesas (AT) Krimināllietu departaments 25.aprīlī atstājis negrozītu apgabaltiesas lēmumu daļā, ar kuru persona notiesāta par uzbrukumu varas pārstāvim sakarā ar tā likumisku dienesta darbību, piespriežot brīvības atņemšanu uz vienu gadu.

Kriminālziņas Apcietina vīrieti par Krievijas kara noziegumu atbalstīšanu TikTok videouzrunās

Valsts drošības dienests (VDD) pagājušajā nedēļā aizturējis kādu vīrieti aizdomās par Krievijas kara pret Ukrainu publisku attaisnošanu, kā arī darbību, kas dienesta vērtējumā vērsta uz nacionālā un etniskā naida un nesaticības izraisīšanu sabiedrībā.