• Ģederts,
  • Ģirts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Jaunups paziņo, ka Attīstībai/Par! jātēmē uz premjera amatu 2022.gadā

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 21:00, 17.10.2020


Apvienības "Attīstībai/Par!" valdes loceklis Edgars Jaunups jau tagad aicina sevis pārstāvētos politiskos spēkus domāt par "premjera amata latiņas" sasniegšanu 2022.gada Saeimas vēlēšanās, šodien AP ietilpstošās partijas "Latvijas attīstībai" (LA) kongresā paziņoja politiķis.


Foto: LETA

Jaunups, kurš ir arī LA valdes loceklis, jau iepriekš esot paudis uzskatu, ka apvienībai ir ļoti svarīgi būt politiski atvērtai. Tas nozīmē aicināt pievienoties cilvēkus un nebaidīties arī aicināt spilgtus līderus, lai veidotu apvienībā arī zināmu konkurenci.

"Mēs tā esam rīkojušies. Ja saglabāsim šo principu, tad neviens augsts mērķis neizrādīsies par augstu," uzsvēra Jaunups.

Lai arī apvienība labi nostartēja Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās un Eiropas Parlamenta vēlēšanās, jau tagad ir jāsāk domāt par nākamajām pašvaldību vēlēšanām un Saeimas vēlēšanām.

Tāpat ir jāsāk domāt, ka 2022.gadā paredzētajās Saeimas vēlēšanās pienākumam izvirzīt premjeru nav formāls raksturs.

"Ja mēs esam reformu spēks, tad šīm reformām ir ļoti svarīgi notikt ne tikai tajās ministrijās, kuras vada mūsu ministri. Tikai premjera amats ir tas amats, kas var nodrošināt daudz plašāku reformu realizēšanos Latvijā. Par to mums jādomā jau patlaban. Diskutēsim partijas iekšienē par to, kādi mērķi un cik augsta latiņa ir 2022.gadā izvirzāma. Būsim šajā ziņā ambiciozi un mazāk paškritiski, bet saprotot, ka premjera amata latiņa galīgi nav nekas nesasniedzams," uzsvēra Jaunups.

Jau ziņots, ka šodien notiek AP ietilpstošās partijas LA kongress, kurā vēlēs partijas vadību un pieteiks startu 2021.gada pašvaldību vēlēšanām.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Kā Daugavpils palīdz cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Daugavpilī ir vairāk nekā 9 tūkstoši cilvēku ar invaliditāti.

Sabiedrība Latvijā pareizticīgie svin Lieldienas

Šodien Latvijā tiek svinētas pareizticīgo Lieldienas.

Sabiedrība Uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos

Sestdienas vakarā uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos, apstiprināja Civilās aviācijas aģentūras (CAA) operatīvo situāciju vadītājs Aivis Vincevs.

Sabiedrība Agresīvie autovadītāji Latvijā tiks sodīti ar dārgu apdrošināšanu (+VIDEO)

Ar huligānismu uz ceļa ir saskārušies lielais vairums Latvijas iedzīvotāju.

Lasiet arī

Pasaule Par Londonas mēru atkārtoti ievēlēts Sadiks Hans

Londonas mēra amatā atkārtoti ievēlēts līdzšinējais pilsētas galva Sadiks Hans no parlamenta opozīcijā esošās Leiboristu partijas, liecina pēc visu balsu saskaitīšanas publiskotie vēlēšanu rezultāti.

Pasaule Ukraina notriekusi 23 no 24 droniem "Shahed"

Krievija pret mērķiem Ukrainā aizvadītajā naktī palaidusi 24 dronus "Shahed", taču 23 no tiem notriekusi Ukrainas pretgaisa aizsardzība, svētdien paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.

Pasaule Madonnas bezmaksas koncerts Riodežaneiro pulcē 1,6 miljonus skatītāju

Amerikāņu popzvaigznes Madonnas bezmaksas koncerts sestdienas vakarā Riodežaneiro Kopakabanas pludmalē pulcējis 1,6 miljonus skatītāju, paziņoja šīs Brazīljas pilsētas pašvaldība.

Sabiedrība Latvija atsaka patvērumu savulaik raķešu objektā dienējošam Krievijas pilsonim

Latvija atteikusi patvērumu savulaik slepenā raķešu karaspēka objektā dienējošam Krievijas pilsonim, kuram it kā draudot nosūtīšana karošanai uz Ukrainu.