• Ģederts,
  • Ģirts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgas domes vēlēšanās nolēmis startēt arī uzņēmējs Edgars Štelmahers

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 14:48, 12.07.2020 2


Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās no "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) un politisko partiju apvienības "Latvijas Reģionu apvienība" (LRA) apvienotā saraksta nolēmis startēt SIA "New Rosme" vadītājs Edgars Štelmahers.


Foto: LETA

Štelmahers atgādināja, ka ir uzņēmējs ar daudzu gadu pieredzi uzņēmumu vadīšanā, turklāt savā profesionālajā darbībā viņš ir vadījis uzņēmumus Krievijā, Baltkrievijā, Igaunijā.

"Esmu izlēmis startēt Rīgas domes vēlēšanās, jo gribu dot savu artavu, lai mūsu pilsēta būtu plaukstoša un dzīva," pauda Štelmahers, uzsverot, ka šī ir viņa pirmā dalība vēlēšanās.

Viņš uzskata, ka rīdziniekiem patlaban ir iespēja mainīt galvaspilsētā notiekošo, "sakopt desmit gados nolaisto un dot Rīgai spēcīgu attīstības impulsu". Viņaprāt, tā ir iespēja, pret kuru jāattiecas nopietni, jo pārmaiņas pašas neiestāsies.

Štelmahers izteicās, ka viņam bijis "sāpīgi raudzīties uz to, kā gadiem ilgi tiek grauti pilsētai piederoši uzņēmumi un šķērdēta iedzīvotāju kopējā nauda". Viņš pauda, ka pašvaldības uzņēmumi ir Rīgas saimniecības mugurkauls - siltums, ūdens, gaisma, satiksme, namu apsaimniekošana un rezultātā arī rīdzinieku ikdiena ir atkarīga no to apsaimniekojošo uzņēmumu kārtīgas un efektīvas darbības.

"Tiem ne tikai jākļūst caurspīdīgiem un saimnieciskiem, bet to pakalpojumiem jābūt daudz lētākiem. Es zinu, ka to var izdarīt. Tāpēc eju uz vēlēšanām, lai savu pieredzi liktu lietā," sacīja Štelmahers.

Savu izvēli pievienoties VL-TB/LNNK un LRA kopīgajam sarakstam viņš skaidro ar to, ka tajā esot cilvēki, kas "nerunā tukšu, bet spēj vienoties un darīt".

Politiskie spēki par savu vēlēšanu programmu un komandu informēs preses konferencē pirmdien.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvijā pareizticīgie svin Lieldienas

Šodien Latvijā tiek svinētas pareizticīgo Lieldienas.

Sabiedrība Uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos

Sestdienas vakarā uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos, apstiprināja Civilās aviācijas aģentūras (CAA) operatīvo situāciju vadītājs Aivis Vincevs.

Sabiedrība Agresīvie autovadītāji Latvijā tiks sodīti ar dārgu apdrošināšanu (+VIDEO)

Ar huligānismu uz ceļa ir saskārušies lielais vairums Latvijas iedzīvotāju.

Sabiedrība Svētdien debesis pakāpeniski aizklās mākoņi

Nedēļas pēdējā dienā debesis virs Latvijas pakāpeniski aizklās mākoņi un kļūs par pāris grādiem vēsāks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Lasiet arī

Pasaule Madonnas bezmaksas koncerts Riodežaneiro pulcē 1,6 miljonus skatītāju

Amerikāņu popzvaigznes Madonnas bezmaksas koncerts sestdienas vakarā Riodežaneiro Kopakabanas pludmalē pulcējis 1,6 miljonus skatītāju, paziņoja šīs Brazīljas pilsētas pašvaldība.

Sabiedrība Latvija atsaka patvērumu savulaik raķešu objektā dienējošam Krievijas pilsonim

Latvija atteikusi patvērumu savulaik slepenā raķešu karaspēka objektā dienējošam Krievijas pilsonim, kuram it kā draudot nosūtīšana karošanai uz Ukrainu.

Sabiedrība Rosina arī tiesnešiem prasīt pielaidi valsts noslēpumam

Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere (JV) un Tieslietu ministrija (TM) rosina arī ar valsts drošību saistītu krimināllietu skatošiem tiesnešiem prasīt saņemt pielaidi valsts noslēpumam.

Sabiedrība Kā Daugavpils palīdz cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Daugavpilī ir vairāk nekā 9 tūkstoši cilvēku ar invaliditāti.