Bergmanis kūda Saskaņu personisku ambīciju vadīts

Sabiedrība
VS.LV 14:03, 17.08.2019 0

Rīgas domes deputāts no Saskaņas Sandris Bergmanis sācis kūdīt Saskaņas biedrus, lai panāktu, ka vai nu pats kļūst par Rīgas mēru, vai arī notiek ārkārtas vēlēšanas.

 
Foto: LETA

Vienīgais kūdīšanas iemesls ir viņa personiskās ambīcijas, pavēstīja Baltic Times.

Ziņas par viņa izteiktajiem ultimātiem publiskajā vidē cirkulē jau kādu laiku. Par to publiski izteicies Rīgas mēra kandidāts Oļegs Burovs (GKR). Pats Bergmanis gan to noliedzis.

Neatkarīgo deputātu frakcija ir kategoriski pret Bergmaņa ievēlēšanu. Tieši no Neatkarīgo deputātu frakcijas atkarīgs, vai izdosies Rīgas mēra amatā ievēlēt Burovu.

Nav noslēpums, ka Bergmanis ir bijis viens no tā dēvētajiem Saskaņas «stipendiātiem», kas fiktīvi strādāja Rīgas satiksmē un saņēma iespaidīgu algu, ar kuru ziedojumu veidā dalījās ar Saskaņu. Bergmanis Rīgas satiksmē ik mēnesi saņēma 2700-2800 eiro, ziņoja Re:Baltica.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvija plāno veikt iemaksu palestīniešu bēgļiem

Latvija plāno veikt iemaksu 17 000 eiro apmērā ANO Palīdzības un darba aģentūrā palestīniešu bēgļiem (UNRWA), aģentūrai LETA apstiprināja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.

Sabiedrība Pārgalvīga elektroskrejriteņu vadītāju rīcība visbiežāk noved pie negadījumiem

Ar mērķi samazināt elektroskrejriteņu vadītāju pārkāpumu skaitu un traumatismu Valsts policija kopā ar Stradiņa slimnīcu un "Bolt" sākusi informatīvo kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā".

Sabiedrība Krievijas karš pret Ukrainu būtiski ietekmējis ES austrumu pierobežas reģionus

Krievijas pilna apmēra agresijas karš pret Ukrainu ir būtiski ietekmējis Eiropas Savienības (ES) austrumu pierobežas reģionus, secināts izvērtējumā par Krievijas agresijas kara ietekmi uz pierobežas reģioniem.

Lasiet arī

Ekonomika Aptauja: Latvijas iedzīvotāji sagaida mājokļu cenu kāpumu (+VIDEO)

Respondenti, kas ir optimistiskāki nekā vidēji, ir ar pamatizglītību, zemiem ienākumiem un dzīvo laukos.

Pasaule Starptautiskā krimināltiesa nosoda draudus tās amatpersonām

Starptautiskā krimināltiesa (SKT) piektdien stingri reaģējusi uz draudiem un iebiedēšanas mēģinājumiem, ar kuriem saskārušies tās darbinieki, bet plašāku informāciju nesniedza.

Sports Latvijas hokejisti pārbaudes spēlē negūst vārtus un papildlaikā zaudē norvēģiem

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Rīgā priekšpēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta ar rezultātu 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:1) papildlaikā zaudēja Norvēģijai.

Ekonomika EK jaunās sankciju pakotnē iekļauts rosinājums aizliegt mangāna rūdas tranzītu

Pēc Latvijas ierosinājuma Eiropas Savienības (ES) 14.sankciju pakotnē pret Krieviju būs iekļauts arī aizliegums piegādāt mangāna rūdu, vadoties no neoficiālās informācijas no Eiropas Komisijas (EK), spriež finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).