Hītrova atzīst, ka pirmo reizi zaudējusi Eiropas noslogotākās lidostas statusu

Pasaule
LETA 10:12, 29.10.2020 0

Londonas Hītrovas lidostas vadība trešdien paziņoja, ka Parīzes Šarla de Golla lidosta pirmo reizi to apsteigusi un kļuvusi par Eiropas lielāko lidostu apkalpoto pasažieru ziņā.

 

Hītrovas lidosta norāda, ka Parīzes Šarla de Golla lidostai cieši seko Amsterdamas Shipholas un Frankfurtes lidostas.

Parīzes Šarla de Golla lidosta līdz septembra beigām apkalpojusi 19,27 miljonus pasažieru, bet Londonas Hītrovas lidosta - 18,97 miljonus.

Apkalpoto pasažieru skaita kritumu Hītrovas lidostas vadība skaidro ar to, ka kavējas plāna par Covid-19 testēšanu lidostā īstenošana, kā arī ieviesti jauni ceļošanas ierobežojumi.

Hītrovas lidosta prognozē, ka tās apkalpoto pasažieru skaits šogad veidos 22,6 miljonus, bet nākamgad - 37,1 miljonu.

Iepriekš lidosta prognozēja attiecīgi 29,2 miljonus un 62,8 miljonus apkalpotu pasažieru.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Mjanmas hunta aizliedz vīriešiem pieteikties darbam ārvalstīs

Mjanmā valdošā hunta ir apturējusi atļauju izsniegšanu vīriešiem darbam ārvalstīs, sperot šādu soli vairākus mēnešus pēc karaklausības likuma ieviešanas.

Pasaule Turcija paziņo par tirdzniecības apturēšanu ar Izraēlu

Turcija ceturtdien paziņoja, ka aptur visu tirdzniecību ar Izraēlu, līdz tā atļaus netraucētu palīdzības piegādi Gazas joslai, kur notiek Izraēlas ofensīva pret palestīniešu kaujinieku grupējumu "Hamās".

Pasaule Īrija sola neizvietot policiju uz robežas ar Ziemeļīriju

Īrijas valdība apstiprinājusi, ka uz robežas ar Ziemeļīriju policija netiks izvietota, Londonā pavēstīja Lielbritānijas Ziemeļīrijas lietu ministrija.

Pasaule NATO nosoda Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā

NATO ceturtdien nosodījusi Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā, atzīstot, ka dezinformācijas izplatīšana, sabotāža un kiberuzbrukumi rada draudus tās drošībai.

Lasiet arī

Kriminālziņas Zviedrijas pilsētā Malmē pirms Eirovīzijas dedzināts Korāns

Zviedrijas pilsētā Malmē, kur notiks Eirovīzijas dziesmu konkurss, kāds vīrietis un sieviete piektdien dedzināja Korāna eksemplāru.

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenu izmaiņām nav vienotas tendences

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojamas atšķirīgas tendences degvielas cenām, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Sports Šilovs atvaira visus pretinieka metienus, Canucks iet tālāk (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien atvairīja visus pretinieka metienus, bet uzbrucējs Teodors Bļugers vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.

Interesanti fakti 5. maijā Inženieru arsenāls Daugavpils cietoksnī svinēs gadadienu (+VIDEO)

Gada laikā Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs ir ieguvis labu praktisko pieredzi un plāno arvien aktīvāk strādāt.