Par vakcināciju mobilajā punktā pie Nacionālās operas dāvās ielūgumu uz izrādi

Kultūra
LETA 21:56, 29.10.2021 0

Pirmdien, 1.novembrī, pie Latvijas Nacionālās operas ēkas atradīsies mobilais vakcinācijas punkts, un tiem, kuri vakcinēsies pret Covid-19, tiks dāvāts ielūgums, ko varēs apmainīts pret biļeti uz Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) izrādi, informēja LNOB.

 
Foto: LETA

LNOB pateicas visiem, kuri jau ir vakcinējušies pret Covid-19, un iedrošina saņemt vakcīnu ikvienu, kas to vēl nav izdarījis.

"Mēs, LNOB plašā saime, izsakām pateicību katram, kurš jau vakcinējies vai vakcinēsies pret Covid-19. Tikai vienoti mēs spēsim pārvarēt šo pandēmiju, un esam pārliecināti, ka ir svarīgi uzrunāt ikvienu cilvēku neatkarīgi no informācijas telpas un vides, kurā ikdienā dzīvojam," atzīst LNOB valdes priekšsēdētājs Egils Siliņš.

Pēc viņa paustā, LNOB ilgojas atkal vērt durvis skatītājiem un spēlēt izrādes un koncertus pilnai zālei.

"Līdzīgi kā citos kolektīvos, arī mūsu vakcinācijas aptvere ir ļoti tuva 100%," informē Siliņš.

Lai sniegtu iedrošinājumu un teiktu paldies visiem, kas to izmantos, LNOB dāvinās ielūgumu, kuru pēc pilnas vakcinācijas kursa pabeigšanas būs iespējams samainīt pret biļeti uz paša izvēlētu LNOB repertuāra izrādi.

Vakcinācijas autobuss pie LNOB atradīsies no plkst.10 līdz 16. Izmantot tā pakalpojumu cilvēki varēs bez iepriekšēja pieraksta.

Jau ziņots, ka pilnībā vakcinācijas pret Covid-19 procesu pabeiguši 998 647 jeb 53% Latvijas iedzīvotāju, tādējādi strauji tuvojoties viena miljona atzīmei, liecina Nacionālā veselības dienesta dati.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes

Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes, iecerēts, ka Lielajā zālē un Mazajā zālē taps četri iestudējumi, savukārt divi iestudējumi gaidāmi Kamerzālē, izriet no teātra 2023.gada pārskata.

Kultūra Pēc četru gadu pārtraukuma Daugavpilī atvērs kinozāli

Piektdien, 3.maijā, pēc vairāk nekā četru gadu pārtraukuma Daugavpils Kultūras pilī durvis apmeklētājiem vērs multimediju zāle "Daugavpils Kino".

Kultūra Konkursā uz Nacionālās operas un baleta valdi pieteikušies 23 pretendenti

Kultūras ministrijas (KM) izsludinātajā atklātajā konkursā uz Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) valdi - trīs valdes locekļu amatiem - pieteikušies 23 pretendenti.

Lasiet arī

Kultūra Bīskaps: Jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies

Ar nožēlu jāatzīst, ka daudzu, sevišķi jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies, sestdien Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svinīgajā dievkalpojumā Rēzeknes Vissvētākās Jēzus Sirds Romas katoļu katedrālē sacīja Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskaps Jānis Bulis.

Interesanti fakti Ko latviešiem darīt lidmašīnā, kamēr viņi lido uz kūrortu (+VIDEO)

Svarigs padoms: ierobežojiet kofeīna un alkohola patēriņu.

Kriminālziņas Valdība plāno precizēt Sankciju koordinācijas padomes uzdevumus

Valdība ar grozījumiem Starptautisko un Latvijas nacionālo sankciju likumā precizēs Sankciju koordinācijas padomes (SKP) uzdevumus, izriet no Ārlietu ministrijas (ĀM) sagatavoto noteikumu grozījumu anotācijas Tiesību aktu portālā.

Kriminālziņas Zviedrijas pilsētā Malmē pirms Eirovīzijas dedzināts Korāns

Zviedrijas pilsētā Malmē, kur notiks Eirovīzijas dziesmu konkurss, kāds vīrietis un sieviete piektdien dedzināja Korāna eksemplāru.