Pagatavo gardus čipsus pats! Pavisam vienkārši - mikroviļņu krāsnī (+VIDEO)

Kultūra
13:16, 20.06.2020 0

Čipsi ir lieliska uzkoda ballītēm draugu kompānijā, un kāpēc gan tos nepa Pagatavošana ir ļoti vienkārša, turklāt čipsi sanāk ļoti garšīgi, kraukšķīgi un nekaitīgi! Tos var droši ēst bērni.

 
Foto: Youtube

Sastāvdaļas:

- Kartupeļi

- Saulespuķu eļļa

- Sāls

- Paprikas garšviela

- Salātu garšviela ar garšaugiem

- Ķiploku sāls

Lai pagatavotu čipsus jums vispirms, ir jānomizo kartupeļi. Sagrieziet tos ļoti plānās šķēlītēs. Šeit lieti noderēs speciālais nazis dārzeņu griešanai vai rīve. Mēs šoreiz kartupeļus sagriezīsim ar dārzeņu rīves palīdzību, to darot, esiet ļoti uzmanīgi, lai nesavainotu rokas. Ja nepieciešams, varat izmantot speciālos cimdiņus, lai pasargātu tās. Jebkurā gadījumā kartupeļus jūs varat sagriezt ļoti plānās šķēlītes arī izmantojot parasto nazi.

Kārtīgi noskalojam kartupeļu šķēlītes ūdenī, lai samazinātu cietes daudzumu tajās. Ļaujam notecēt liekajam ūdenim. Kartupeļu šķēlītes izkārtojam uz papīra dvieļa vai parastā dvieļa, lai liekais šķidrums uzsūktos.

Pēc tam kartupeļu šķēlītes salieciet bļodā un pievienojiet tām eļļu, kārtīgi samaisot, lai eļļa apsegtu visas šķēlītes. Ņemam plakanu šķīvi, kurā izklājam atbilstoši piegrieztu cepamāpapīra loksni, uz kuras vienā kārtā kārtosim kartupeļu šķēlītes.

Lai pagatavotu klasiskos čipsus, apkaisiet tos ar jums nepieciešamo sāls daudzumu. Lai pagatavotu čipsus ar paprikas garšu, pārkasiet tos ar paprikas garšvielu un sāli. Ķiploka garšu iegūsiet čipsus, pārkaisot ar ķiploka sāls garšvielu. Savukārt, lai iegūtu čipsus ar garšaugu garšu, pārkaisiet tos ar jebkuriem jums tīkamajiem garšaugiem. Mēs izmantojām salātu garšvielu ar garšaugiem un sanāca ļoti garšīgi. Tomēr jūs varat izmantot, piemēram, dilles vai jebkurus citus garšaugus. Izmantojiet fantāziju un gatavojiet čipsus, izmantojot jūsu mīļākās garšvielas.

Tad lieciet mikroviļņu krāsnī uz 3 – 5 minūtēm, kas noregulēta uz 800 vatu jaudu. Bet noteikti sekojiet līdzi gatavošanās procesam! Katra mikroviļņu krāsns ir savādāka! Tiklīdz kā čipsi ir ieguvuši skaisti zeltainu krāsu – izslēdziet mikroviļņu krāsni! Gatavos čipsus pārlieciet citā traukā, ļaujiet tiem nedaudz atdzist un pasniedziet!

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Muzeju naktī runās par latviešu kino leģendu Adu Neretnieci (+VIDEO)

"Kinorežisors - tā ir nolādēti grūta profesija, īpaši sievietei".

Kultūra Francijā sāksies Kannu festivāls, kurā demonstrēs Latvijas filmu «Straume»

Francijā šodien sāksies Kannu kinofestivāls, kur konkursam "Īpašais skatiens"atlasīta arī Latvijas režisora Ginta Zilbaloža pilnmetrāžas animācijas filma "Straume" jeb "Flow", aģentūru LETA informēja Nacionālā kino centra (NKC) pārstāve Margarita Rimkus.

Kultūra Azerbaidžānas paklāji rotā Liepājas muzeju (+VIDEO)

Aušanai tiek izmantots tikai roku darbs.

Kultūra Dons: «Esmu gandarīts ar paveikto»

Latvijas delegācija dziedātāja Dona veikumu Eirovīzijas konkursā vērtē pozitīvi, uzsverot, ka uz šo konkursu var atskatīties ar lepnuma sajūtu, jo pēc ilgiem laikiem Latvija pelnīti atgriezusies konkursa finālā, sacīja Latvijas delegācijas vadītājs Guntars Gulbiņš.

Lasiet arī

Sabiedrība Kamēr daļā Latvijas gaidāms negaiss, Austrumlatvijas mežos pieaug ugunsbīstamība

Šonakt un svētdien daļā Latvijas gaidāms pērkona negaiss, bet tikmēr valsts austrumos mežos ir augsta ugunsbīstamība, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognoze.

Ekonomika Ekonomists: Latvija ir pazaudējusi vēl divus ekonomikas attīstības gadus

Latvija ir pazaudējusi vēl divus ekonomikas attīstības gadus, teica ekonomists Andris Miglavs.

Sports Latvijas hokejisti pārliecinoši zaudē Zviedrijai (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien Ostravā pasaules čempionātā piektajā mačā ar 2:7 (0:2, 2:4, 0:1) zaudēja Zviedrijas valstsvienībai.

Sabiedrība Nākamgad Rīgā notiks Eiropas jauno zinātnieku saiets (+VIDEO)

Katru gadu nemainīgi četri pirmās vietas ieguvēji saņem 7000 eiro lielu naudas balvu.