ASV dziedātāja Pinka inficējusies ar koronavīrusu un ziedos miljonu analīzēm

Kultūra
LETA 15:34, 04.04.2020 0

ASV dziedātāja Pinka paziņojusi, ka viņa inficējusies ar jauno koronavīrusu un ziedos miljonu dolāru analīžu veikšanai.

 

40 gadus vecā dziedātāja sociālajā tīklā "Instagram" raksta, ka pirms divām nedēļām viņai un viņas trīs gadus vecajam dēlam Džeimsonam parādījušies Covid-19 simptomi. Viņas ārsts ātri veicis analīzes, kas viņai bijušas pozitīvas. Viņas ģimene uz divām nedēļām pašizolējusies un tagad analīzes ir negatīvas un visi ir veseli.

Viņa asi kritizēja Vašingtonu, ka tā nenodrošina ātru un visaptverošu analīžu veikšanu.

"Tā ir absolūta parodija un mūsu valdības nespēja padarīt testēšanu plaši pieejamu," paziņoja Pinka.

Viņa pavēstīja, ka ziedos miljonu dolāru vienādās daļās Filadelfijas slimnīcai, kurā viņas māte strādājusi 18 gadus, un Losandželosas pilsētas veselības apdrošināšanas fondam.

Pinka pateicās "varoņiem" veselības aprūpes nozarē un brīdināja savus fanus: "Lūdz palieciet mājās. Lūdzu. Palieciet. Mājās."

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes

Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes, iecerēts, ka Lielajā zālē un Mazajā zālē taps četri iestudējumi, savukārt divi iestudējumi gaidāmi Kamerzālē, izriet no teātra 2023.gada pārskata.

Kultūra Pēc četru gadu pārtraukuma Daugavpilī atvērs kinozāli

Piektdien, 3.maijā, pēc vairāk nekā četru gadu pārtraukuma Daugavpils Kultūras pilī durvis apmeklētājiem vērs multimediju zāle "Daugavpils Kino".

Kultūra Konkursā uz Nacionālās operas un baleta valdi pieteikušies 23 pretendenti

Kultūras ministrijas (KM) izsludinātajā atklātajā konkursā uz Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) valdi - trīs valdes locekļu amatiem - pieteikušies 23 pretendenti.

Lasiet arī

Kultūra Bīskaps: Jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies

Ar nožēlu jāatzīst, ka daudzu, sevišķi jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies, sestdien Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svinīgajā dievkalpojumā Rēzeknes Vissvētākās Jēzus Sirds Romas katoļu katedrālē sacīja Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskaps Jānis Bulis.

Interesanti fakti Ko latviešiem darīt lidmašīnā, kamēr viņi lido uz kūrortu (+VIDEO)

Svarigs padoms: ierobežojiet kofeīna un alkohola patēriņu.

Kriminālziņas Valdība plāno precizēt Sankciju koordinācijas padomes uzdevumus

Valdība ar grozījumiem Starptautisko un Latvijas nacionālo sankciju likumā precizēs Sankciju koordinācijas padomes (SKP) uzdevumus, izriet no Ārlietu ministrijas (ĀM) sagatavoto noteikumu grozījumu anotācijas Tiesību aktu portālā.

Kriminālziņas Zviedrijas pilsētā Malmē pirms Eirovīzijas dedzināts Korāns

Zviedrijas pilsētā Malmē, kur notiks Eirovīzijas dziesmu konkurss, kāds vīrietis un sieviete piektdien dedzināja Korāna eksemplāru.