Eds Šīrans nopelnījis Rīgā 3,5 miljonu eiro

Kultūra
LETA 15:01, 13.08.2019 0

Ieņēmumi par pagājušajā mēnesī Rīgā notikušā britu popmūzikas izpildītāja Eda Šīrana koncerta biļetēm bijuši vairāk nekā trīsarpus miljoni eiro, liecina ASV žurnāla «Billboard» interneta vietnē publiskotā informācija.

 
Foto: LETA

Pēc «Billboard» datiem, šie ieņēmumi, pārrēķinot ASV dolāros, bijuši 3 982 565 dolāri. Pēc pašreizējā kursa, tas ir 3 557 768 eiro.

Koncertu 12.jūlijā Lucavsalā apmeklējuši 50 437 cilvēki, liecina «Billboard» rīcībā esošā informācija.

Pēc koncertaģentūras «LTips» iepriekš sniegtajām ziņām, vairāk nekā puse koncerta apmeklētāju ieradušies no citām valstīm, lielākoties no Lietuvas un Igaunijas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Dons: «Esmu gandarīts ar paveikto»

Latvijas delegācija dziedātāja Dona veikumu Eirovīzijas konkursā vērtē pozitīvi, uzsverot, ka uz šo konkursu var atskatīties ar lepnuma sajūtu, jo pēc ilgiem laikiem Latvija pelnīti atgriezusies konkursa finālā, sacīja Latvijas delegācijas vadītājs Guntars Gulbiņš.

Kultūra Jūrmala ir sagatavojusi plašu piedāvājumu uz Muzeju nakti (+VIDEO)

Nākamsestdien ieeja visās ikoniskajās vietās būs bez maksas.

Kultūra Latviešu dziedātājs Kanters ar draugu palīdzību gatavo jaunu albumu (+VIDEO)

"Mēs savā ikdienā skrienam un reizēm piemirstam, ko no dzīves vēlamies".

Kultūra Eirovīzijā uzvar Šveice; Dons - 16.vietā

Latvijas pārstāvis dziedātājs Dons ar dziesmu "Hollow" ("Neīsts") starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā ierindojās 16.vietā, bet Zviedrijas pilsētā Malme sestdien notikušajā konkursā uzvarēja Šveici pārstāvošais dziedātājs Nemo (pilnā vārdā Nemo Metlers) ar dziesmu "The Code" ("Kods"), kopā iegūstot 591 punktu.

Lasiet arī

Kriminālziņas Krievija izsludinājusi meklēšanā Jāni Vitenbergu

Krievijas Iekšlietu ministrija izsludinājusi meklēšanā Saeimas deputātu Jāni Vitenbergu (NA), Igaunijas bijušo Policijas un robežsardzes departamenta ģenerāldirektoru Elmāru Vaheru un kādreizējo ārlietu ministru Urmasu Reinsalu, kā arī vairākas citas esošās un bijušās amatpersonas no Baltijas valstīm un Polijas.

Sabiedrība IeM: Ukrainas bēgļu plūsma saglabājas mērena un stabila

Šogad četros mēnešos Latvijā pār ārējo robežu ir ieceļojuši 6457 Ukrainas pilsoņi, un bēgļu plūsma saglabājas mērena un stabila, taču ievērojami mazāka nekā 2023.gadā, kad šajā pašā laika periodā ieceļoja 40 496 Ukrainas pilsoņi, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavotā informācija.

Veselība «Tuberkuloze joprojām ir viena no nāvējošākajām infekcijas slimībām»‎ (+VIDEO)

Austrumu slimnīca Rīgā ir uzkrājusi lielu pieredzi infekcijas apkarošanā.

Pasaule Netanjahu: «Humānās katastrofas» nav un nebūs

Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu trešdien paziņoja, ka no Gazas joslas dienvidu pilsētas Rafahas ir evakuēti ap 500 000 cilvēku, un noraidīja bažas par "humāno katastrofu" šajā pilsētā.