Darbu sākusi vietējā pārtikas un sadzīves preču veikalu ķēde Multum

Ekonomika
LETA 15:11, 15.06.2021 0

Kopā atverot piecus veikalus Siguldā, Valmierā, Cēsīs un Rīgā, darbu sācis jauns vietējā kapitāla pārtikas un sadzīves preču veikalu tīkls "Multum", aģentūrai LETA pavēstīja "Multum" komunikācijas pārstāve Daniela Domiņa.

 
Foto: Facebook

Viņa informēja, ka šī un nākamā gada laikā plānots atvērt vēl vismaz septiņas jaunas tirdzniecības vietas,

tostarp nākamnedēļ "Multum" iecerējis atklāt divus veikalus Aizkrauklē.

Pēc Doniņas teiktā, veikalu tīkla attīstībā plānots ieguldīt vairāk nekā vienu miljonu eiro, bet turpmāko piecu gadu laikā "Multum" iecerējis atklāt kopumā vismaz 25 jaunas tirdzniecības vietas. Tāpat nākotnē paredzēts izveidot tirdzniecības vietas arī Igaunijā un Lietuvā.

"Multum" plāno nākamo piecu gadu laikā piedāvāt darbavietas Rīgā un reģionos aptuveni 120 darbiniekiem.

Doniņa arī atklāja, ka pērn "Multum" izdevies trīskāršot apgrozījumu un piesaistīt stratēģisko investoru. Attīstot veikalu tīklu pārklājumu visā Latvijā, "Multum" plāni ir sasniegt triju miljonu eiro apgrozījumu līdz šā gada beigām.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Multum" reģistrēts 2017.gada septembrī, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 3000 eiro. Kompānijas juridiskā adrese ir Cēsīs. "Multum" uz pusēm pieder Raimondam Galinskim un SIA "Oaklins Latvia", kura īpašnieki ir Jānis Lasmanis un Valērija Lieģe. Galinskis, Lieģe un Lasmanis ir "Multum" patiesie labuma guvēji.

2020.gadā "Multum" strādāja ar 554 120 eiro apgrozījumu, kas ir 2,8 reizes vairāk nekā gadu iepriekš, kā arī ar 11 115 eiro peļņu, kas ir trīs reizes mazāk nekā 2019.gadā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Latvijā 63% iedzīvotāji izvēlētos investēt nekustamajā īpašumā

Ja būtu pieejami brīvie līdzekļi, 63% Latvijas iedzīvotāju izvēlētos tos ieguldīt nekustamajā īpašumā, iegādājoties mājokli, zemi vai meža īpašumu, liecina bankas "Citadele" sadarbībā ar pētījumu aģentūru "Norstat" veiktās aptaujas dati.

Ekonomika «Pasažieru vilciens» saņēmis 22 no 32 jaunajiem elektrovilcieniem

AS "Pasažieru vilciens" (PV) no Čehijas uzņēmuma "Škoda Vagonka" patlaban ir saņēmis 22 no paredzētajiem 32 jaunajiem elektrovilcieniem.

Ekonomika Pasludināts jaunā Rīgas pasažieru termināļa metu konkursa uzvarētājs

SIA "Riga Ropax Terminal" otrdien jaunā pasažieru un ro-ro kravu termināļa metu konkursa uzvarētāju apbalvošanas ceremonijā par uzvarētāju atzina pasaulslavenās arhitektes Zahas Hadidas savulaik dibināto Lielbritānijas arhitektu biroju "Zaha Hadid Architects".

Ekonomika Vidzemes plānošanas reģions attīstīs ekonomiku kopā ar Augstskolu (+VIDEO)

Noteikti septiņi viedās specializācijas prioritārie tautsaimniecības sektori.

Lasiet arī

Sabiedrība NATO kiberdrošības mācības apliecināja Latvijas ekspertu augsto kvalifikāciju

"Liels kiberuzbrukums var ātri pāraugt liela mēroga drošības krīzē".

Sabiedrība Prezidents Eiropas dienā vēl stiprināt tās vienotību un aizsardzību

Tikai vienota un spēcīga Eiropas Savienība (ES) spēs nodrošināt mieru un labklājību Eiropā, atzīmējot Eiropas dienu, pauž Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Pasaule Ziemeļmaķedonijas parlamenta un prezidenta vēlēšanās uzvarējusi labējā opozīcija

Ziemeļmaķedonijā trešdien notikušajās parlamenta vēlēšanās un prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā ir uzvarējusi labējā opozīcija un tās atbalstītā prezidenta kandidāte, liecina vēlēšanu rezultāti pēc gandrīz visu balsu saskaitīšanas.

Sports Hoselu divi gūti vārti mača nogalē ieved «Real» UEFA Čempionu līgas finālā

Hosē Sanmartinam jeb Hoselu gūstot divus vārtus pamatlaika nogalē, Madrides "Real" futbolisti trešdien sasniedza UEFA Čempionu līgas finālu, kurā tiksies ar Dortmundes "Borussia".