• Fanija,
  • Vēsma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Covid-19 pacientu skaits Latvijas slimnīcās sarucis zem 200

Teksta izmērs Aa Aa
Veselība
VS.LV 17:43, 06.02.2023


Kopumā Latvijas slimnīcās šobrīd ārstējas 161 Covid-19 pacients, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.


Foto: LETA

Salīdzinoši pirmdienā pirms nedēļas Latvijas slimnīcās ārstējas 209 Covid-19 pacienti.

Pēdējās diennakts laikā Latvijas stacionāros ievietoti 17 Covid-19 pacienti un desmit izrakstīti.

Kopumā no visiem stacionāros esošajiem Covid-19 pacientiem 54 cilvēkam Covid-19 ir pamatdiagnoze. No stacionētajiem, kuriem Covid-19 ir pamatdiagnoze, 49 ir ar vidēji smagu slimības gaitu, bet pieci - ar smagu slimības gaitu.

No visiem pacientiem ar vidēji smagu slimības gaitu 21 pacients ir vecuma grupā no 80 līdz 89 gadiem, deviņi cilvēki ir vecumā no 70 līdz 79 gadiem, bet septiņi - no 60 līdz 69 gadiem. Pieci cilvēki ar vidēji smagu slimības gaitu ir 90 līdz 99 gadu vecumā, trīs - līdz deviņu gadu vecumam, divi - no 30 līdz 39 gadiem un pa vienam - vecumā no 10 līdz 19 gadiem un no 50 līdz 59 gadiem.

Savukārt smaga slimības gaita ir trīs pacientiem 80 līdz 89 gadu vecumā, un pa vienam cilvēkam 70 līdz 79 gadu vecumā un 50 līdz 59 gadu vecumā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Veselība Lielbritānijas parlamentā sākušās debates par pakāpenisku smēķēšanas aizliegumu

Lielbritānijas parlaments otrdien sācis debates par premjerministra Riši Sunaka virzīto likumprojektu, kura mērķis ir pakāpeniski izskaust smēķēšanu.

Veselība VM izstrādās jaunu onkoloģijas plānu

Veselības ministrija (VM) iecerējusi izstrādāt jaunu onkoloģijas plānu, sākotnēji izvērtējot esošo situāciju un izaicinājumus, otrdien Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas Sabiedrības veselības apakškomisijas sēdē pavēstīja Veselības aprūpes departamenta direktore Sanita Janka.

Veselība Ginekoloģes: sievietes mazāk apmeklē speciālistus zemā pašvērtējuma dēļ

Viens no iemesliem, kādēļ sievietes mazāk apmeklē medicīnas speciālistus, ir zems pašvērtējums, uzskata ginekoloģes Vija Veisa un Kristīne Pčolkina.

Veselība Pērn Latvijā veikti 210 klīniskie pētījumi

Latvijā pagājušajā gadā kopumā veikti 210 klīniskie pētījumi, teikts Veselības ministrijas (VM) saskaņošanai iesniegtajā informatīvajā ziņojumā.

Lasiet arī

Veselība Pieaug stacionēto Covid-19 pacientu skaits

Pagājušajā nedēļā Latvijas slimnīcās stacionēti 307 Covid-19 pacienti, kas ir par 35 pacientiem vairāk nekā nedēļu iepriekš, informēja Slimību profilakses un kontroles centrā (SPKC).

Veselība Profesors: Masveida masku nēsāšana šobrīd nav nepieciešama

Masveida masku nēsāšana, lai pasargātu sevi un apkārtējos no inficēšanās ar Covid-19, šobrīd nav nepieciešama, šādu vērtējumu aģentūrai LETA pauda Rīgas Stradiņa universitātes Sabiedrības veselības un epidemioloģijas katedras vadītājs, profesors Ģirts Briģis.

Veselība Pieaug mirstība no Covid-19

Pagājušajā nedēļā stacionēti 226 Covid-19 pacienti. Riska grupu pacienti aicināti vakcinēties.

Sabiedrība Infektologs nākamo Covid-19 vilni sagaida pēc pāris mēnešiem

Nākamo Covid-19 izplatības vilni Latvijā var gaidīt pēc pāris mēnešiem, šorīt LTV "Rīta panorāmā" prognozēja infektologs Uga Dumpis.