TOP sporta apģērbi brīvajam laikam

Sports
VS.LV 03:15, 03.12.2021

Fizisko aktivitāšu pozitīvo iedarbību ir grūti noliegt, bet, izvēloties stilīgu apģērbu, sportot kļūst vēl patīkamāk. Patiešām, tie laiki ir pagājuši, kad mēs valkājām nonēsātus T-kreklus un vienkāršas sporta bikses. Mūsdienu modes cienītāju garderobē ir iespējams atrast daudz skaistu, ērtu un kvalitatīvu apģērbu, kas piemērots gan grupu treniņiem sporta zālē, gan izklaidējošiem pārgājieniem dabā. Pandēmija lielā mērā ietekmējusi arī modes tendences: sporta apģērbs sievietēm kafijas pauzei pilsētā vai biznesa tikšanās reizei, kas var notikt vienkārši mājas virtuvē, nebūs pārsteigums. Ja vēl neesat parūpējušies par sportiska stila garderobi, ir laiks to izdarīt. Jau valkājat stilīgu sporta apģērbu, bet joprojām meklējat jaunas pērlītes? Šis ceļvedis jums varētu būt noderīgs.

 

Sporta krūšturis

Aizvietotājs ierastajiem, kustības ierobežojošiem krūšturiem, alternatīva T-krekliem, bet varbūt detaļa, kas palīdzēs izcelties citu vidū treniņu laikā? Sporta krūšturis ir lieliska izvēle, kas nekad neizskatīsies pārāk vulgāri vai izaicinoši, kā arī tajā pašā laikā ļaus justies ērti un stilīgi. Izvēlieties savas iecienītākās krāsas, kā arī ir pieejami dažādi krūšu atbalsta līmeņi, kausiņi vai pat garumi. Šis apģērbs nav pakļauts valdošajām tendencēm: ne ar vienu modeli nenošausiet garām! Vissvarīgākais ir pareizi izvēlēties izmēru: gan pārlieku apspīlēts, gan oversized sporta krūšturis var radīt papildu neērtības.



 

Džemperi un virsjakas

Mīkstie, silti un omulīgie sporta džemperi kļūs par neaizvietojamu apģērbu gan treniņos un aktīvā atpūtā, gan arī mājās. Plāna virsjaka ir laba izvēle, kad laiks kļūst siltāks, kā arī aizsardzībai pret vēju vai lietu. Mūsu preču klāstā ir oversized stila džemperi un jakas, kas sniedz īpašu komforta sajūtu. No neitrāliem vai tumšiem toņiem, kas ir lieliski piemēroti ekstrēmākai brīvā laika pavadīšanai, līdz spilgtas krāsas rakstiem, kas piešķirs jūsu tēlam papildu akcentu. Džemperi un virsjakas noteikti atradīs vietu jūsu skapī.



 

Sporta apavi

Lai gan sportiska stila apavi ir ierasta ārējā tēla sastāvdaļa teju ikvienam, ir pienācis laiks apspriest sporta apavus, kas īpaši paredzēti aktīvai atpūtai. Ir vairāk nekā viens iemesls, kāpēc iegādāties šāda veida apavus. Speciāli izstrādātā ārējā zole nodrošina pilnīgu komfortu, bet īpaši vieglie materiāli ļauj pēdai elpot. Turklāt sporta preču ražotāji piedāvā daudzpusīgus un elastīgus apavus, kas padarīs patīkamāku ne vienu vien aktivitāti. Siltākiem laikapstākļiem un vieglām fiziskām aktivitātēm (piemēram, garām pastaigām) droši izvēlieties sandales, kas jau vairāk nekā pāris sezonas ir modes tendenču augšgalā un tās var valkāt arī pie nedaudz neitrālākiem ikdienas tērpiem.



 

Legingi un šorti

Augstas kvalitātes, biezāka materiāla legingi jau daudzas sezonas ir alternatīva ierastajām biksēm, kā arī tie ir ideāls apģērbs sporta aktivitātēm. Kombinācijā ar garākiem sportiska stila džemperiem vai T-krekliem, legingi ne tikai izceļ figūras priekšrocības, bet arvien biežāk kļūst par izteiksmīga stila detaļu, kas ļauj demonstrēt savas iecienītākās krāsas, rakstus vai vēlamo vēstījumu pasaulei. Kā arī sporta šorti piedzīvo īstu atdzimšanu. Meklējiet krāsainus biker stila šortus, kas ļaus justies lieliski treniņa laikā, vai pieskaņojiet tos rotaļīgam pilsētas stilam - masīvi sporta apavi vai zābaki, par dažiem izmēriem lielāka žakete, balts T-krekls un mīļākās rotaslietas ļaus justie kā stila karalienei!


  Apmaksātā publikācija
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokeja izlasei pievienojas uzbrucējs Dzierkals

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas pirms gaidāmā pasaules čempionāta piektdien papildināja uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Sports Latvijas hokejisti aizvada pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Norvēģijas izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Rīgā aizvadīs pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Norvēģijas valstsvienību.

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā piekāpjas Kanādai

Latvijas hokejisti ceturtdien Vantā pasaules U-18 čempionāta ceturtdaļfinālā cieta zaudējumu mačā ar vienaudžiem no Kanādas.

Sports «Borussia» uzvar Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē

Dortmundes "Borussia" futbolisti trešdien svinēja uzvaru pirmajā UEFA Čempionu līgas pusfināla mačā.

Lasiet arī

Pasaule Krievija izsludina meklēšanā Zelenski

Krievijas Iekšlietu ministrija meklēšanā izsludinājusi Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski, sestdien vēsta Krievijas mediji.

Sports Rihardam Bukartam hat-trick graujošā Latvijas hokejistu uzvarā

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien "Arēnā Rīga" ar graujošu uzvaru pār Norvēģiju noslēdza pārbaudes spēļu sēriju pirms pasaules čempionāta, Rihardam Bukartam izceļoties ar trim gūtiem vārtiem.

Sabiedrība KM: Saziņa latviešu valodā norisinās pēc būtības oficiālos gadījumos

Saziņa tikai vai pārsvarā latviešu valodā valstī pēc būtības norisinās oficiālos gadījumos - mācību iestādēs, valsts un pašvaldību iestādēs, darbā apspriežu un sanāksmju laikā, kā arī veselības aprūpes iestādēs, secināts Kultūras ministrijas (KM) sagatavotā Saliedētas un pilsoniski aktīvas sabiedrības attīstības plāna 2024.-2027.gadam projektā.

Kultūra Bīskaps: Jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies

Ar nožēlu jāatzīst, ka daudzu, sevišķi jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies, sestdien Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svinīgajā dievkalpojumā Rēzeknes Vissvētākās Jēzus Sirds Romas katoļu katedrālē sacīja Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskaps Jānis Bulis.