Pļaviņš/Točs bez došanās kortā saņem uzvaru pār Covid-19 skarto Čehijas duetu

Sports
LETA 08:40, 26.07.2021 0

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs bez došanās kortā saņēmuši uzvaru Tokijas olimpisko spēļu turnīra pirmajā mačā, teikts rīkotāju paziņojumā.

 

Ar 14.numuru izliktajiem Pļaviņam/Točam pirmajā spēlē plkst.11 pēc Latvijas laika bija jātiekas ar čehiem Ondržeju Perušiču un Davidu Šveineru (11.).

Perušičam jau pirms nedēļas tika konstatēts Covid-19 un arī svētdien veiktais tests bija pozitīvs. Čehijas komanda nav aizvietojusi Perušiču ar citu spēlētāju, tāpēc duets pirmdien nevarēs doties kortā.

Pagaidām čehiem zaudējums piešķirts tikai šajā spēlē, taču arī dalība pārējās divās apakšgrupas spēlēs ir zem lielas jautājuma zīmes.

Čehi iepriekš piedāvāja pārcelt spēli uz vēlāku laiku, kam savukārt nepiekrita latvieši.

Vēl šajā grupā ir arī Krievijas Olimpiskās komitejas (OKR) duets - pasaules čempioni Vjačeslavs Krasiļņikovs un Oļegs Stojanovskis, kā arī Meksikas duets Hosue Gastons/Hosē Rubio.

Gan vīriešiem, gan sievietēm dalību astotdaļfinālā nodrošinās visu sešu grupu divas labākās komandas, kā arī divas labākās trešo vietu ieguvējas. Vēl divas vietas astotdaļfinālā vienā "laimīgo zaudētāju" mačā noskaidros pārējās četras trešās vietas ieņēmējas.

Olimpiskie čempioni tiks noskaidroti 6. un 7.augustā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokeja izlase aizvada pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Šveici

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Lozannā aizvadīs pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Šveici.

Sports Kozlovskis apbalvojis profesionālos sportistus par sasniegumiem

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV) šodien pasniedza Iekšlietu ministrijas (IeM) Pateicības IeM veselības un sporta centra Sporta nodaļas profesionālajiem sportistiem par sasniegumiem Pasaules čempionātos 2023. un 2024.gadā, VS.LV informēja IeM.

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» turnīra otrajā kārtā tiekas ar Bouzasu-Maneiro

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro.

Sports Mediji: Klārka parakstīs astoņu gadu vienošanos ar Nike

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftā ar pirmo numuru izvēlētā Keitlina Klārka tuvākajā laikā parakstīs ievērojamu vienošanos ar sporta zīmolu "Nike", informē Ziemeļamerikas mediji.

Lasiet arī

Kultūra Luvra varētu piešķirt portretam «Mona Liza» atsevišķu telpu

Pasaules slavenākajam Leonardo da Vinči portretam "Mona Liza" Luvrā varētu atvēlēt atsevišķu telpu, sestdien paziņoja muzeja prezidente.

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Ekonomika Vidzemes tūrisma uzņēmēja: sezonas laikā visbiežāk viesojas latvieši (+VIDEO)

Cilvēki galvenokārt par kempingu uzzina no citiem viesiem, tīmekļvietnes, vietnēm Facebook un Instagram, vietnes TikTok.

Kultūra Balvu novada folkloras kopa «‎Upīte» radīja hitu «Žīguļi» (+VIDEO)

"Apzinātas vairāk kā 200 dziesmas un šķiet, ka vēl nav redzamas beigas".