• Fanija,
  • Vēsma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgā atklās halli ar septiņiem mazā izmēra futbola laukumiem

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / futbols
LETA 17:28, 03.06.2020


Šogad 3.septembrī Rīgā tiks atklāta futbola halle "Playoff Arena" ar septiņiem "mini-pitch" jeb mazā izmēra futbola laukumiem, aģentūru LETA informēja halles vadītājs Ilvars Koscinkevičs.



Projekta autors Kristofers Ritovs uzskata, ka "Playoff Arena" ieņems ļoti nozīmīgu vietu Rīgas futbola infrastruktūrā un būs liels ieguvums sabiedrībai kopumā. Projekta autori sola, ka tā būs modernākā šāda veida futbola halle Baltijā.

"Pirms 11 gadiem, kad studēju Francijā, draugi mani uzaicināja uzspēlēt futbolu. Spēlējām hallē "mini-pitch" laukumā, kas man bija pirmā tāda pieredze, un es biju ļoti patīkami pārsteigts, ka spēlēt četri pret četri nelielā laukumā var būt tik aizraujoši," stāsta Ritovs. "Pēdējos gados, strādājot daudzviet Eiropā, pamanīju, ka šāda veida futbols ir ārkārtīgi populārs. Piemēram, Francijā ir vairāk nekā 200, Vācijā - pat vairāk nekā 300 šādu haļļu. Zinot, ka Rīgā pieprasījums pēc futbola laukumiem ir krietni lielāks nekā iespējas, nolēmu, ka šāds projekts ir jārealizē arī pie mums."

Tikmēr Koscinkevičs atceras, ka modernas futbola halles projekta ideja radusies pirms trim gadiem.

"Prieks, ka šogad ideja ir pārvērsta darbos - Pārdaugavā šīs vasaras laikā taps brīnišķīga vieta, kas daudziem kļūs par neatņemamu ikdienas pieturvietu. Jau tagad iztēlojos, kā halli piepildīs futbolistu prieks un smaids. Mēs nodrošināsim ne tikai izcilus futbola laukumus, bezmaksas pirti un dzeramo ūdeni, bet būs pat bērnu auklīte darba dienu vakaros," stāsta Koscinkevičs.

Futbola halle "Playoff Arena" atradīsies Pārdaugavā blakus Kalnciema tiltam pretim viesnīcai "Elephant". Katra laukuma izmērs būs 11x20 metru. Katru laukumu ierobežos borti un tīkls, kas bumbai ļaus nemitīgi būt spēlē. Ikvienam klientam, kas īrēs laukumu vai rīkos dzimšanas dienas ballīti, būs pieejamas arī bērnu un jauniešu zonas ar dažādām galda spēlēm, novusu, "PlayStation", galda futbolu, arī bezmaksas pirts, dzeramais ūdens, autostāvvieta, bērnu auklīte, platforma meklēt komandas biedrus un citas lietas.

Ritovs aģentūrai LETA pastāstīja, ka halles operators būs viņa uzņēmums SIA "Playoff" un telpu nomas līgums ir noslēgts uz desmit gadiem.

"Tā ir bijusī rūpnīcas ēka, kuru īpašnieks jau ir atjaunojis. Līdz ar to nepieciešami kosmētiski uzlabojumi, un, protams, futbola laukumu izbūve. Kopējais ieguldījums būs ap 450 000 eiro. Tie ir gan mani, gan ģimenes līdzekļi, kā arī aizdevums no bankas un īpaši labvēlīgi nosacījumi no telpu īpašnieka puses, kurš arī apņēmies segt daļu no halles iekārtošanas izmaksām," sacīja Ritovs.

"Playoff" reģistrēta 2017.gada maijā ar 400 eiro pamatkapitālu, liecina "Firmas.lv" informācija. Pērn "Playoff" strādāja ar 211 eiro zaudējumiem. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Ritovs.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Par pasaules čempionēm hokejā sievietēm kļuva Kanādas valstsvienība (VIDEO)

Par pasaules čempionēm hokejā sievietēm svētdien kļuva Kanādas valstsvienība, kas elites divīzijas turnīra finālā papildlaikā ar 6:5 (1:1, 2:2, 2:2, 1:0) pārspēja mājinieci ASV komandu.

Sports Porziņģis nespēlēs NBA pamatturnīra pēdējā mačā

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim svētdien Bostonas "Celtics" pēdējā Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) pamatturnīra mačā tik dota atpūta un viņš laukumā nedosies.

Sports Latvijas 3x3 basketbola izlase šodien cīnīsies par olimpisko spēļu ceļazīmi

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase ar Agni Čavaru, Franci Gustavu Lāci, Nauri Miezi un Zigmāru Raimo ierindā šodien Honkongā pirmā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā tiksies ar Nīderlandi.

Sports Balinskis un «Panthers» papildlaikā pārspēj Girgensona «Sabres»

Latvijas aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā tika pie panākuma papildlaikā, kamēr citā spēlē uzvaru svinēja arī Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

Lasiet arī

Ekonomika EM: Latvijas būvniecības nozare turpina strauji attīstīties (+VIDEO)

Pēdējā ceturksnī inženierbūvniecības apjoms pieauga visstraujāk - par 32,5%.

Sports Rīdzinieki iepazīstas ar Daugavas sporta manēžu (+VIDEO)

Būvniecībā tika ievēroti vides pieejamības standarti.

Sabiedrība Brīvības un Dzirnavu ielas stūrī Rīgā būvēs veikalus un restorānus

Rīgā, Brīvības un Dzirnavu ielas stūrī, kur pašlaik ir neapbūvēts laukums ar automašīnu stāvvietu, tiks būvēti veikali un restorāni.

Ekonomika Valainis: 2024.gads būvniecības birokrātijas mazināšanā būs ļoti svarīgs

Šis gads būvniecības birokrātijas mazināšanā būs ļoti svarīgs, intervijā aģentūrai LETA uzsvēra Ekonomikas ministrs Viktors Valainis (ZZS).