• Alfs,
  • Bernadeta,
  • Mintauts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


"Barcelona" un Madrides "Real" futbolistiem atļauti grupu treniņi

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / futbols
LETA 20:26, 17.05.2020


"Barcelona" un Madrides "Real" futbolisti varēs pievienoties citām Spānijas augstākās līgas komandām nākamās nedēļas grupu treniņos par spīti stingriem ierobežojumiem, kas noteikti abus klubus pārstāvošajos reģionos koronavīrusa dēļ, svētdien vēstīja ziņu aģentūra DPA.


Foto:

Lielākajā daļā Spānijas reģionu ir sākusies koronavīrusa ierobežojumu mīkstināšana, atļaujot profesionāliem sportistiem trenēties grupās, kamēr Madrides un Barselonas vienības palika nulles fāzē.

Tāpēc Spānijas valdība šiem un citiem reģiona klubiem ir pieļāvusi izņēmumu, no pirmdienas atļaujot grupu treniņus, ja tajos nav vairāk par desmit spēlētājiem.

Tāpēc grupu treniņos piedalīsies arī Barselonas "Espanyol", Madrides "Atletico", "Getafe" un Valjadolidas "Real".

"La Liga" spēlētāji pagājušajā nedēļā atgriezās treniņos un strādā individuāli, ievērojot stingru kārtību, kā izsargāties no koronavīrusa infekcijas.

Futbola spēles Spānijā ir apturētas kopš 12.marta. Līgas prezidents Havjers Tebass cer, ka tās varētu 12.jūnijā varētu atsākties aiz slēgtām durvīm.

Bundeslīga Vācijā atsākās sestdien, un Spānija vēlas sekot šim piemēram nākamajās nedēļās.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas 3x3 basketbola izlase šodien cīnīsies par olimpisko spēļu ceļazīmi

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase ar Agni Čavaru, Franci Gustavu Lāci, Nauri Miezi un Zigmāru Raimo ierindā šodien Honkongā pirmā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā tiksies ar Nīderlandi.

Sports Balinskis un «Panthers» papildlaikā pārspēj Girgensona «Sabres»

Latvijas aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā tika pie panākuma papildlaikā, kamēr citā spēlē uzvaru svinēja arī Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

Sports Latvijas 3x3 basketbola izlase ieņem pirmo vietu grupā (VIDEO)

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase ar Agni Čavaru, Franci Gustavu Lāci, Nauri Miezi un Zigmāru Raimo sastāvā sestdien Honkongā pirmajā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā izcīnīja pirmo vietu grupā un iekļuva pusfinālā.

Sports Basketbola entuziasts Elbakjans sastrīdējās ar Rīgas aktīvistiem (+VIDEO)

"Grīziņkalna apkaimes biedrībā ir nevis tūkstošiem, bet aptuveni 140 biedri".

Lasiet arī

Sabiedrība Stacionēto Covid-19 pacientu skaits pieaudzis līdz 728

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās ievietots 51 Covid-19 pacients, tostarp viens pārvests, līdz ar to kopējais stacionāros esošo ar koronavīrusu sirgstošo pacientu skaits pieaudzis no 698 sestdien līdz 728 svētdien, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotie dati.

Sabiedrība Svētdien Latvijā reģistrēti 167 jauni Covid-19 gadījumi

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 167 jauni Covid-19 gadījumi un saņemtas ziņas par piecu saslimušo personu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotā informācija.

COVID-19 Sestdien stacionēts pēdējos mēnešos mazākais Covid-19 pacientu skaits

Sestdien Latvijas slimnīcās nogādāti 43 Covid-19 pacienti, kas ir mazākais vienā diennaktī stacionēto ar jauno koronavīrusu sasirgušo cilvēku skaits pēdējo trīs mēnešu laikā, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) dati.

COVID-19 Nedaudz palielinājies slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits

Svētdien Latvijā stacionēti 52 Covid-19 pacienti, tostarp trīs pārvesti, līdz ar to patlaban kopumā stacionāros ārstējas 939 pacienti, kas ir par 16 vairāk nekā dienu iepriekš, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotie dati.