Bertānam 11+7 "Wizards" uzvarā pār "Nets" (+VIDEO)

Sports
VS.LV 09:31, 02.02.2020 0

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns sestdien izcēlās ar 11 punktiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kamēr viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" savā laukumā ar rezultātu 113:107 (27:36, 32:25, 22:23, 32:23) pārspēja Bruklinas "Nets".

 

Trīs latviešu spēkošanās gan izpalika, jo mājiniekiem nespēlēja Anžejs Pasečņiks, bet viesiem un soliņa palika Rodions Kurucs.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 30 minūtes un 11 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no septiņiem tālmetieniem un abus divus soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, pieļāva vienu kļūdu un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par 13 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija labākais rādītājs komandā.

ASV galvaspilsētas komandā rezultatīvākais ar 34 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja sešas bumbas zem groziem.

Bruklinas vienībā ar 26 punktiem ražīgākais bija Spensers Dinvidijs, bet 22 punktus iekrāja Džo Heriss.

Viesiem šosezon kārtējo traumu guva Kairijs Ērvings, kurš spēles ceturtajā ceturtdaļā neveiksmīgi piezemējās uz labās kājas ceļgala.

"Wizards" ar 17 uzvarām 48 spēlēs ieņem desmito vietu Austrumu konferencē, bet "Nets" ar 21 panākumu 48 cīņās ir septītā.

Abas komandas nākamās spēles aizvadīs pirmdien - "Wizards" mājās cīnīsies ar Goldensteitas "Warriors", bet "Nets" pie sevis uzņems Fīniksas "Suns".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko Romā tiksies ar baltkrievieti Sabaļenku

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko šodien Romas "WTA 1000" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā tiksies ar baltkrievieti Arinu Sabaļenku.

Sports Vītoliņš: Pret vāciešiem vairs nebūsim favorīti

Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā pret Vācijas valstsvienību būs vienkāršāk spēlēt nekā pirmajos trīs mačos turnīrā, uzskata komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā spēkosies ar Vāciju

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionātā ceturtajā spēlē tiksies ar Vācijas valstsvienību.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā uzvar Kazahstānu (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase otrdien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē ar 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) pārspēja Kazahstānu.

Lasiet arī

Sabiedrība Nākamgad Rīgā notiks Eiropas jauno zinātnieku saiets (+VIDEO)

Katru gadu nemainīgi četri pirmās vietas ieguvēji saņem 7000 eiro lielu naudas balvu.

Sabiedrība Saudzēsim Latvijas nēģus: līdz jūlijam makšķerēt aizliegts (+VIDEO)

Baltijas jūrā ietekošās upes ar to baseiniem ir nozīmīgākās nārstošanas vietas.

Ekonomika Dzīvokļu piedāvājums Rīgā aprīlī samazinājies par 6%

Salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, aprīlī dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā samazinājies par 6%, bet piedāvājumu skaits Rīgas lielākajos mikrorajonos samazinājās par 7%, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Veselība Aptauja: Ceturtā daļa iedzīvotāju preventīvi nerūpējas par savu veselību

Katrs ceturtais Latvijas iedzīvotājs par savu veselību ikdienā drīzāk nerūpējas vai nerūpējas vispār, savukārt vairāk nekā puse jeb 56% tai pievērš zināmu uzmanību, tomēr dara to neregulāri, liecina jaunākā Veselības indeksa pētījuma dati.