• Paulis,
  • Pauls,
  • Pāvils,
  • Pēteris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ostapenko Romā tiksies ar baltkrievieti Sabaļenku

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 11:04, 15.05.2024


Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko šodien Romas "WTA 1000" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā tiksies ar baltkrievieti Arinu Sabaļenku.



Mača sākums paredzēts plkst.14 pēc Latvijas laika.

Ostapenko WTA rangā atrodas desmitajā vietā un turnīrā ir izsēta ar devīto numuru, bet Sabaļenka ir pasaules otrā rakete.

Divās līdzšinējās savstarpējās spēlēs ir uzvarējusi baltkrieviete. Viņa bija pārāka 2015.gada Džendžou turnīra Ķīnā astotdaļfinālā un pagājušajā gada Dubaijas turnīra astotdaļfinālā.

Latvijas tenisiste no pirmās kārtas bija brīva, otrās kārtas mačā ar 6-4, 6-2 pārspēja krievieti Anastasiju Potapovu (WTA 43.), 1/16 finālā ar 6-4, 5-7, 6-1 pārspēja spānieti Saru Sorrivesu-Tormo (WTA 47.) un astotdaļfinālā ar 4-6, 6-4, 7-6 (7:3) - slovākieti Rebeku Šramkovu (WTA 120.).

Arī Sabaļenkai nevajadzēja spēlēt pirmajā kārtā. Otrajā viņa ar 4-6, 6-3, 6-2 pieveica ASV tenisisti Keitiju Volinecu (WTA 109.), bet pēc tam tika galā ar divām Ukrainas tenisistēm - Dajanu Jastremsku (WTA 33.), uzvarot turnīrā ar 32.numuru izsēto tenisisti ar 6-4, 6-2, un Eļinu Svitoļinu, svinot panākumu pār turnīra 16.raketi ar 4-6, 6-1, 7-6 (9:7).

Ostapenko karjeras laikā ir uzvarējusi astoņos WTA vienspēlu turnīros, divos no tiem svinot uzvaru šogad. Janvārī viņa uzvarēja Adelaidas "WTA 500" sērijas turnīrā, bet februārī - Lincas "WTA 500" sērijas turnīrā.

Sabaļenkas kontā pagaidām ir 14 uzvarēti WTA turnīri vienspēlē. Viens no tiem ir izcīnīts šogad Austrālijas atklātajā čempionātā. Iepriekšējā turnīrā Madridē Sabaļenka cieta zaudējumu finālā.

Ostapenko Romā spēlē devīto reizi, pagājušajā gadā tiekot līdz pusfinālam, bet Sabaļenka šeit spēlē sesto reizi, 2022.gadā tiekot līdz pusfinālam.

Latvijas pirmā rakete kopā ar ukrainieti Ļudmilu Kičenoku Romā startēja arī dubultspēļu turnīrā, otrdien ciešot zaudējumu ceturtdaļfinālā.

Turnīrs Romā norisinās māla seguma kortos.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Prezentē Latvijas delegācijas apģērbu Parīzes olimpiskajās spēlēs (VIDEO)

Latvijas delegācijas apģērbu Parīzes olimpiskajās spēlēs dizaineru komanda izstrādājusi divarpus gadus, informē Latvijas Olimpiskā komiteja (LPK).

Sports Dānijas un Slovēnijas futbolisti iekļūst Eiropas čempionāta astotdaļfinālā

Dānijas un Slovēnijas futbolisti otrdien Minhenē iekļuva 2024.gada Eiropas čempionāta astotdaļfinālā.

Sports Francijas un Anglijas futbolisti aizvada pēdējās spēles apakšgrupu turnīrā

2024.gada Eiropas čempionāta favorītes Francija un Anglija šodien aizvadīs apakšgrupu turnīra pēdējos mačos, lūkojot izcīnīt pirmās vietas savās grupās.

Sports «Panthers» ar Balinski kļūst par Stenlija kausa ieguvējiem

Floridas "Panthers" komanda bez latviešu aizsarga Uvja Jāņa Balinska pieteikumā pirmdien triumfēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

Lasiet arī

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju; Semeņistaja pakāpjas uz 118.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabāja desmito vietu, bet Darja Semeņistaja pakāpusies par astoņām vietām augstāk uz 118.pozīciju.

Sports Ostapenko sasniedz Romas WTA 1000 sērijas turnīra ceturtdaļfinālu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pirmdien sasniedza Romas "WTA 1000" sērijas turnīra ceturtdaļfinālu.

Sports Ostapenko Romā tiksies ar slovākieti Šramkovu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko šodien Romas "WTA 1000" sērijas turnīra astotdaļfinālā tiksies ar slovākieti Rebeku Šramkovu.

Sports Ostapenko Romas WTA 1000 sērijas turnīrā iekļūst trešajā kārtā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko piektdien Romas "WTA 1000" sērijas turnīrā sasniedza trešo kārtu.