• Lana,
  • Sergejs,
  • Svetlana
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ventspils basketbolisti izcīna LBL bronzas godalgas

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 21:06, 17.05.2024


"Ventspils" piektdien izcīnīja Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas godalgas.


Foto: LETA

Ventspilnieki savā laukumā ar rezultātu 88:77 (28:23, 23:17, 21:18, 16:19) pārspēja "Liepāju" un sērijā līdz trīs uzvarām bija pārāki ar 3-0.

Starp uzvarētājiem rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Išmaels El-Amins, bet 21 punktu un sešas rezultatīvas piespēles iekrāja Renārs Birkāns, bet 14 punktus guva Linards Jaunzems.

Liepājas vienībā ar 20 punktiem un 13 bumbām zem groziem izcēlās Klāvs Dubults, kamēr Ričards Vitoļskis tika pie 15 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Pirmajās divās bronzas sērijas spēlēs "Ventspils" mājās guva panākumu ar 101:76 un viesos - ar 83:76.

"Ventspils" bronzas finālā spēlēja sesto reizi. Iepriekš četros gadījumos no pieciem ir izdevies uzvarēt, tai skaitā 2016.gada duelī ar Liepājas komandu (3-2).

Liepājnieki par bronzu cīnās desmito reizi. Iepriekš ir izdevies uzvarēt četrās sērijās no deviņām, pēdējo reizi - pērn, ar 3-1 pārspējot "Ogri".

Šosezon Latvijas - Igaunijas līgas pamatturnīrā komandas savstarpējās spēlēs izcīnīja pa vienai uzvarai viesos (6.oktobrī "Liepāja" bija pārāka ar 102:96, 24.janvārī "Ventspils" revanšējās ar 90:70).

"Ventspils" no ceturtdaļfināla bija brīva, bet pusfinālā ar 1-3 atzina "Rīgas Zeļļu" pārākumu. "Liepāja" ceturtdaļfinālā ar 3-2 pārspēja "Ogri" un pusfinālā ar 0-3 zaudēja "VEF Rīga" komandai.

Finālsērijā līdz četrām uzvarām ar 2-1 vadībā ir "VEF Rīga".

Pērn par čempioniem kļuva "VEF Rīga" basketbolisti, kuri finālā ar 4-1 pārspēja "Ventspili", bet cīņā par bronzu "Liepāja" ar 3-1 bija pārāka pār "Ogri".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko zaudē Gvadalaharas turnīra pirmajā mačā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Gvadalaharas "WTA 500" tenisa turnīra pirmajā spēlē,

Sports Saveļjevs: Šķiet, ka nospēlēju tā, kā treneris vēlējās

Latvijas vīriešu futbola izlases pussargs Aleksejs Saveļjevs UEFA Nāciju līgas pirmajos mačos rādījis tādu sniegumu, kādu galvenais treneris Paolo Nikolato vēlējies, sarunā ar aģentūru LETA minēja futbolists.

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Lasiet arī

Sports Banki: Esmu vīlies, ka nedevām vēl vienu iemeslu svinībām

Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Luka Banki ir vīlies, ka nedeva līdzjutējiem vēl vienu iemeslu svinībām, pēc zaudējuma olimpisko spēļu kvalifikācijas finālā atzina speciālists.

Sports Latvijas basketbolisti zaudē Brazīlijai un netiek uz Parīzes olimpiskajām spēlēm

Latvijas vīriešu basketbola izlase svētdien Rīgā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra finālā zaudēja Brazīlijai un neizcīnīja olimpisko ceļazīmi.

Sports Latvijas basketbolisti Olimpiādes kvalifikācijas finālā tiekas ar Brazīliju

Latvijas vīriešu basketbola izlase šodien Rīgā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra finālā tiksies ar Brazīliju.

Sports Latvijas basketbolisti iekļūst olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra finālā

Latvijas vīriešu basketbola izlase sestdien Rīgā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā uzvarēja Kamerūnu, iekļūstot finālā.