• Elma,
  • Elna,
  • Menarda
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


13 panākumu noslēpumi, globālajos tīklos tetovešanas salonos VEAN TATTOO

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 06:20, 30.09.2024


13 gadu laikā VEAN TATTOO no neliela uzņēmuma ir izaudzis par starptautisku līderi tetovējumu nozarē. Mūsdienās tā nav tikai vieta, kur cilvēki tetovējas – tā ir vesela pašizpausmes un mākslas pasaule. Kā jūs sasniedzāt šādus panākumus? Kādi ir šī uzņēmuma noslēpumi? Par godu tās trīspadsmitajai gadadienai uzņēmums dalās ar 13 noslēpumiem, kas noveda pie panākumiem un palīdzēja saglabāt līderpozīcijas.



1. Deva avantūrisma un sekošanas savai iekšējai balsij

Igor Ganzha pirms VEAN TATTOO dibināšanas bija veiksmīgs jūrnieks un viņam nebija nekāda sakara ar tetovējumu nozari. Taču viena saruna visu mainīja: draugs rādīja savu tetovējumu un sūdzējās par grūtībām atrast labu tetovētāju. Tas kļuva par sākumpunktu. Ganzha saskatīja šajā problēmā milzīgu potenciālu un brīvu lauku īstenošanai. Piedzīvojumiem bagātais solis bija sākums ceļam, kas noveda pie studiju tīkla izveides, kas tagad ir pazīstama visā pasaulē. Pirmais panākumu noslēpums ir veselīga piedzīvojumu deva un spēja ieklausīties savā iekšējā balsī.

2. Cilvēki ir biznesa procesa dzinējspēks

VEAN komanda ir ne tikai profesionāļi, bet arī patiesi entuziasti, kuriem patīk tas, ko viņi dara. Katrs tīkla darbinieks savā darbā ieliek savu dvēseli, un tas atspoguļojas sniegto pakalpojumu augstajā kvalitātē. Cilvēki ir viens no galvenajiem aktīviem, kas ļauj attīstīt un paplašināt jebkuru biznesu.



3. Investīcijas pētniecībā un attīstībā

Investējiet pētniecībā un attīstībā. Inovatīvas izstrādes palīdz uzņēmumiem saglabāt konkurētspēju un piedāvā klientiem labākos risinājumus.

4. Mācīšanās kā izaugsmes pamats

Viens no galvenajiem uzņēmuma stratēģijas elementiem bija savas tetovēšanas skolas izveide. Ik gadu apmācību iziet simtiem studentu, bet tikai 10-15% labāko iekļūst komandā pēc stingras atlases procesa. Šāda pieeja ļauj uzņēmumam ne tikai uzturēt augstu profesionalitātes līmeni, bet arī nodrošināt pastāvīgu attīstību, piesaistot talantīgus speciālistus un sniedzot milzīgu ieguldījumu tetovēšanas nozares attīstībā, papildinot to ar jauniem darbiniekiem.



5. Pastāvīga tiekšanās pēc izcilības

Vēlme pēc nepārtrauktas attīstības un pilnveidošanās ir uzņēmuma filozofijas pamatā. Katra studija, katrs mākslinieks, katrs tetovējums ir nepārtraukta darba pie sevis un savas tehnikas rezultāts.

6. Savu kvalitātes standartu izveide

Uzņēmums ne tikai ievēroja esošos standartus, bet sāka tos noteikt pats. Uzņēmuma straujā attīstība ļāva komandai ne tikai pilnveidot savus procesus, bet arī izvirzīt savas augstās kvalitātes prasības, kuras tagad tiek izmantotas ne tikai tīkla ietvaros, bet arī ietekmē visu tetovēšanas nozari.

7. Globālā ekspansija un lokālā pieeja

Izvēršanās starptautiskajos tirgos vienmēr ir riskants solis, taču VEAN TATTOO ir izdevies saglabāt savu identitāti. Katra studija neatkarīgi no valsts ievēro tos pašus standartus, bet tajā pašā laikā ņem vērā vietējās tirgus īpatnības. Tas ļāva uzņēmumam veiksmīgi attīstīties pasaules mērogā, nezaudējot savu unikalitāti.

8. Atbildība pret sabiedrību

Uzņēmumam augot, pieaug arī tā atbildība pret pasauli. VEAN TATTOO apzinās savu lomu ne tikai kā bizness, bet arī kā sabiedriskās dzīves dalībnieks. Uzņēmums aktīvi atbalsta labdarības projektus, izmantojot savu ietekmi uz labu.

9. Kvalitāte un uzmanība detaļām

Reputācija ir balstīta uz kvalitāti. Šeit ir runa ne tikai par to, kā izskatās tetovējums, bet arī par procesu: rūpīgu higiēnas standartu ievērošanu, modernu tehnoloģiju un kvalitatīvu materiālu izmantošanu. Klientu veselība un drošība ir prioritāte.



10. Elastība un spēja pielāgoties

Tetovēšanas nozare ir dinamiska vide, kurā mode un klientu vēlmes pastāvīgi mainās. VEAN spēj ne tikai sekot līdzi tendencēm, bet arī tās prognozēt, uzņēmums vienmēr ir atvērts jaunām idejām un tehnoloģijām.

11. Atsauksmes

Klientu atsauksmes ir spēcīgs izaugsmes instruments. Uzmanīgi klausieties atsauksmes, vienlaikus pastāvīgi uzlabojot savus pakalpojumus un procesus. Tas palīdz ātri reaģēt uz izmaiņām klientu vēlmēs.



12. Iekšējās kultūras attīstība

VEAN TATTOO strādā ne tikai profesionāļu komanda, bet arī cilvēki, kuriem ir kopīgas vērtības un mērķi. Pozitīva atmosfēra uzņēmumā motivē darbiniekus un palīdz noturēt talantus, kas tieši ietekmē pakalpojumu kvalitāti.

13. Pamatvērtības

Visbeidzot, galvenais panākumu noslēpums ir uzticība savām vērtībām. Jau 13 gadus uzņēmums pirmajā vietā izvirza kvalitāti, profesionalitāti un radošumu, saglabājot sirsnīgu un cieņpilnu attieksmi pret katru klientu un darbinieku.

Šīs vērtības ir visa VEAN TATTOO darbības pamatā, un tās palīdz saglabāt tās līderpozīcijas globālajā tirgū.


Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība ĀM radusi 1,1 milj. eiro ietaupījumu uz publiskās diplomātijas aktivitāšu rēķina

Ārlietu ministrija (ĀM) ir samazinājusi izdevumus 2025.gadam 1,1 miljona eiro apmērā, no tā 600 000 eiro uz publiskās diplomātijas aktivitāšu rēķina.

Sabiedrība «Viens cilvēks neko atrisināt nevarēs»: eksperte par JKP

Jaunievēlētajai Jaunās konservatīvās partijas (JKP) priekšsēdētājai Dagmārai Beitnere-Le Gallai piemīt līdera potenciāls un harizma, taču JKP jādomā arī par skaidru ideoloģisko pozīciju, vērtē Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) lektore, politoloģe Lelde Metla-Rozentāle.

Sabiedrība Liepājas jaunieši forumā atklāja, ka viņiem ir pieejama marihuāna (+VIDEO)

Ne visiem ir finansiālas iespējas pat atbraukt līdz centram.

Sabiedrība CSDD atgādina: šoziem satiksmē varēs izmantot tikai ziemas riepas

Šosezon stāsies spēkā jaunas prasības ziemas riepām, un no 1.decembra ceļu satiksmē varēs izmantot tikai tādas ziemas riepas, kas marķētas ar "kalna un sniegpārsliņas" apzīmējumu.

Lasiet arī

Pasaule ABC: Izraēlas armija jau sākusi nelielas sauszemes operācijas Libānā

Izraēlas armija jau sākusi vai visdrīzākajā laikā sāks nelielas sauszemes operācijas Libānas pierobežas rajonos, lai iznīcinātu no robežas netālu esošās šiītu bruņotā grupējuma "Hizbollah" pozīcijas, atsaucoties uz divām ASV amatpersonām, svētdien vēsta televīzijas kanāls ABC.

Kriminālziņas Saulkrastu vilcienā nomiris pasažieris

Saulkrastu virziena vilcienā svētdien nomiris pasažieris, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Sabiedrība IeM sagatavojusi grozījumus vecāku cilvēku uzņemšanai iekšlietu dienestos

Iekšlietu ministrija (IeM) sagatavojusi saskaņošanai grozījumus likumā, kas paredz iekšlietu dienestos pieņemt arī personas, kuras ir vecākas par 50 gadiem.

Sabiedrība Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī valstī sākās meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.