• Ilga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


KNAB pievērsis uzmanību Citskovska atklāsmēm par spiedienu pret viņu

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 17:30, 11.07.2024


Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) pievērsis uzmanību amatā pazeminātā Valsts kancelejas direktora Jāņa Citskovska atklāsmēm par izdarīto spiedienu saistībā ar speciālo avioreisu lietu.


Foto: LETA

KNAB ir pievērsis uzmanību šai publiski izskanējušai informācijai un ņems to vērā, turpinot veikt pirmstiesas izmeklēšanu kriminālprocesā par iespējamu izšķērdēšanu saistībā ar lidmašīnu līgumreisu izmantošanu bijušā Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) komandējumos, apliecināja KNAB.

Papildus KNAB informēja, ka patlaban Citskovskis nav vērsies KNAB saistībā ar minēto informāciju.

Saistībā ar speciālo avioreisu lietu amatā pazeminātais Valsts kancelejas direktors Citskovskis vērsīsies tiesībsargājošajās iestādēs saistībā ar mēģinājumiem viņu ietekmēt, tas izriet no viņa sacītā TV3 raidījumā "900 sekundes".

Viņš teica, ka šobrīd apkopo visus savā rīcībā esošos materiālus. "Ir rakstveida materiāls, ir epasti ar elektroniskajiem failiem, kur skaidri var redzēt, ko katrs ir rakstījis, kādus viedokļus vēlas paust. Un pēc tam seko mutiska saruna, kur divas Ministru prezidenta biroja amatpersonas, tai skaitā Ministru prezidentes parlamentārā sekretāre Dace Kļaviņa, mēģina mani pārliecināt sniegt vēlamo viedokli, pretī solot nevērtēt manu atbildību," apgalvoja Citskovskis.

Viņš uzsvēris, ka var to apliecināt dokumentāli.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Karalienes Elizabetes II piemiņai Rīgā notiks pastaiga ar korgiju šķirnes suņiem

Karalienes Elizabetes II piemiņai šodien notiks zibakcija - pastaiga ar korgiju šķirnes suņiem no Brīvības pieminekļa līdz Lielbritānijas vēstniecībai, aģentūru LETA informē pasākuma rīkotāja Gerda Pulkstene.

Sabiedrība Piektdiena būs saulaina un silta

Piektdien visā Latvijā saglabāsies sauss un saulains laiks, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Kā izvēlēties tualetes podu, ņemot vērā vannasistabas stilu un funkcionalitāti?

Telpas izmēri ir svarīgākais faktors, izvēloties tualetes podu. Jānovērtē, cik lielu vietu tualetes pods var aizņemt vannas istabā, lai tas netraucētu pārvietoties. Tualetes poda izmēriem jāatbilst telpai, pretējā gadījumā tas var ierobežot kustību un padarīt telpu mazāk funkcionālu.

Sabiedrība SEPLP uzdod LTV7 no nākamā gada visu saturu nodrošināt tikai valsts valodā

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (SEPLP) šodien apstiprināja grozījumus Mazākumtautību multimediju platformas koncepcijā, apstiprinot plānu, ka no 2025.gada. 1.janvāra LTV7 saturu nodrošinās tikai valsts valodā, tviterī atklāja padomes loceklis Jānis Eglītis.

Lasiet arī

Sabiedrība Vai tev ir partneris? Norādi deklarācijā!

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs brīdina.

Sabiedrība Kariņa lidojumu krimināllietā divām personām noteiktas «tiesības uz aizstāvību»

Kriminālprocesā par iespējamu izšķērdēšanu saistībā ar lidmašīnu līgumreisu izmantošanu bijušā Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) komandējumos patlaban tiek vērtētas divu personu darbības un tām noteikts statuss "tiesības uz aizstāvību", noskaidroja aģentūra LETA.

Kriminālziņas 400 eiro un alkohola pudeli par psihiatrijas diagnožu noteikšanu

Noziedzīgo darbību rezultātā divi pacienti saņēma atzinumus par atbrīvojumu no valsts valodas prasmes pārbaudes veselības stāvokļa dēļ.

Sabiedrība KNAB aicina kritiski vērtēt skandalozus audiovizuālus materiālus

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim oficiālajā priekšvēlēšanu aģitācijas periodā dziļviltojuma gadījumus nav konstatējis, tomēr aicina iedzīvotājus kritiski vērtēt iespējamus skandalozus audiovizuālus materiālus.