Smiltenes novadā jaunieši vasaru pavada aktīvi (+VIDEO)

Sabiedrība
VS.LV 13:41, 28.06.2024 0

Vidzemes skaistums ir laba vieta, kur rīkot komandas saliedēšanas pasākumus.

 

Smiltenes novada jaunieši ir izveidojuši Jauniešu domi un sadarbībā ar jaunatnes darbinieci Laini Vilciņu strādā pie Smiltenes novada jauniešu domes nolikuma izstrādes, lai to iesniegtu apstiprināšanai Smiltenes novada pašvaldības domē. Jaunieši jau šobrīd aktīvi iesaistās līdzdalības aktivitātēs un ir pierādījuši savu vēlmi iesaistīties novada jauniešu dzīves kvalitātes uzlabošanā.

Jaunatnes lietu speciāliste Inga Grizāne aicina jauniešus sekot līdz informācijai Instagram kontā "smiltenes_jauniesi" un piedalīties turpmākajās projekta "Smiltenes novada jauniešu iespēja būt un gūt" aktivitātēs:

-Saliedēšanas pasākumi empātijas un piederības sajūtas veicināšanai Smiltenes novada jauniešu centros:

-Gaujienas jauniešu centrā 2024.gada 5.jūlijā no pulksten 11.00 līdz pulksten 16.00, "Pilskalni", Gaujienā, Smiltenes novadā;

-Raunas bērnu un jauniešu centrā, 2024.gada 15.jūlijā no pulksten 11.00 līdz pulksten 16.00, Valmieras ielā 1, Raunā, Smiltenes novadā;

-Apes jauniešu centrā 2024.gada 19.jūlijā no pulksten 11.00 līdz pulksten 16.00, Skolas ielā 4, Apē, Smiltenes novadā.

-Smiltenes novada jauniešu domes saliedēšanas pasākums 2024.gada 6.jūlijā brīvā dabā ar neformālās izglītības metodēm un izaicinājumiem (dalība tikai ar ielūgumiem).

-Smiltenes novada jauniešu festivāls "LĒCIENS" 2024.gada 7.septembrī.

Visas projekta aktivitātes Smiltenes novada jauniešiem ir bez maksas.

2024.gada 9.jūlijā plānota diskusija ar deputātiem un darbā ar jaunatni iesaistītajiem par Smiltenes novada jaunatnes konsultatīvās padomes izveides un darbības nepieciešamību un iesaistīto pušu uzdevumiem, lai veicinātu pašvaldības darba ar jaunatni saskaņotu plānošanu un īstenošanu.

Jauniešiem joprojām ir iespēja pieteikties dalībai Smiltenes novada jauniešu domē, lai kopā īstenotu ieceres, iesaistītos lēmumu pieņemšanā un veidotu dzīvi labāku.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Par valsts valodas nelietošanu aizvadītajā mācību gadā sodīti 107 pedagogi

Par valsts valodas nelietošanu profesionālo un amata pienākumu veikšanai nepieciešamajā apmērā aizvadītajā mācību gadā administratīvi sodīti 107 pedagogi, ziņo Valsts valodas centrs (VVC).

Sabiedrība Karstums ceļ elektrības cenas

Jūnijā vidējā elektroenerģijas cena Nord Pool biržas Latvijas reģionā bija 91,64 eiro par megavatstundu, kas ir par 20,8% vairāk salīdzinājumā ar maiju.

Sabiedrība Iekšlietu ministrija rosina patvertnes iedalīt trīs kategorijās

Iekšlietu ministrija (IeM) sagatavotajā likumprojektā rosina patvertnes iedalīt trīs kategorijās.

Sabiedrība Eksperte: mūsu cilvēki kritiskās situācijās nav finansiāli aizsargāti (+VIDEO)

Lai ģimene kopumā būtu pasargāta krasos dzīves pavērsienos, būtu nepieciešama summa, kas līdzvērtīga gada ienākumiem.

Lasiet arī