• Lita,
  • Sibilla,
  • Teika
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgā mainīs vairāku sabiedriskā transporta pieturvietu nosaukumus

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 09:31, 19.02.2024


No šodienas Rīgā tiks mainīti vairāku sabiedriskā transporta pieturvietu nosaukumi, aģentūru LETA informēja SIA "Rīgas satiksme" pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane.


Foto: LETA

Nosaukums tiks mainīts 47. un 50.autobusa maršruta pieturvietām "Katlakalna iela", kas atrodas Krustpils ielā, abos virzienos. Turpmāk šīs pieturvietas sauks "Mazā Rencēnu iela".

Nosaukums tiek mainīts, lai 47.autobusa maršrutā virzienā no Abrenes ielas uz Getliņiem divām pēc kārtas secīgām pieturvietām nebūtu vienāds nosaukums "Katlakalna iela" un pasažieros neradītu apjukumu.

Nīcgales ielā 11. un 16.trolejbusa maršruta pieturvietām "Purvciems" abos kustības virzienos tiks mainīts nosaukums uz "Purvciema iela". Ņemot vērā, ka 18. un 23.trolejbusa maršruta galapunkta pieturvietu nosaukums ir "Purvciems", izmaiņas 11. un 16.trolejbusa maršruta pieturvietu nosaukumā veiktas, lai uzlabotu pasažieru iespējas orientēties un mazinātu pārpratumu iespējas.

Savukārt Deglava ielā esošajām pieturvietām "Nīcgales iela" abos virzienos un Nīcgales ielā esošajai pieturvietai "Nīcgales iela" virzienā no centra tiks mainīts nosaukums uz "Itas Kozakevičas iela".

Pagājušā gada augustā ielas posmu starp Deglava ielu un Nīcgales ielu pārdēvēja par Itas Kozakevičas ielu. Līdz ar to Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisija lēmusi mainīt pieturvietu nosaukumus.

Pieturvietās apstājas 3., 6., 13., 47., 50., 51., 52. autobusa un 11., 22. trolejbusa maršruts, kā arī reisos no un uz parku 16.trolejbusa maršruts.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Čakša: Priekšlikumi nemazinās pedagogu atalgojumu (+ LIZDA viedoklis)

Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) priekšlikumi pedagogu darba slodžu līdzsvarošanai nemazinās to atalgojumu, šodien preses konferencē uzsvēra izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).

Sabiedrība Muzeju nakts arī Saeimā. Būs ekspozīcija par Latvijas dalību ES un NATO

Sestdien, 18.maijā - Saeimas nams vērs savas durvis apmeklētājiem

Sabiedrība Brīvdienās saglabāsies silts laiks, vietām dārdēs pērkons

Šīs nedēļas nogalē Latvijā saglabāsies vasarīgi silts laiks, vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Ārlietu ministre iestājusies Zemessardzē

Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies Zemessardzē, izriet no viņas publicētā ieraksta tviterī.

Lasiet arī

Sabiedrība «Rīgas satiksme» deviņos mēnešos pārvadājusi par 26% vairāk pasažieru

Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" šogad deviņos mēnešos pārvadājusi 84,933 miljonus pasažieru, kas ir par 26% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn, liecina kompānijas publiskotā informācija.

Sabiedrība Pēc divu gadu pārtraukuma Rīgā atsāks kursēt 1.maršruta trolejbuss

Pēc divu gadu pārtraukuma Rīgā atsāks kursēt 1.maršruta trolejbusi, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV).

Kriminālziņas Šorīt Rīgā, 13.janvāra ielā zem tramvaja pakļuvis cilvēks

Šorīt aptuveni plkst.10 noticis negadījums 13.janvāra ielā, cilvēkam pakļūstot zem tramvaja.

Ekonomika «Rīgas satiksme» pirmajā pusgadā pārvadājusi par 31% vairāk pasažieru

Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" šogad pirmajos sešos mēnešos pārvadājusi 56,64 miljonus pasažieru, kas ir par 31% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn, liecina kompānijas publiskotā informācija.