• Gundega,
  • Terēze
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Dziesmu un deju svētku dalībniekus aicina neēst vārīto desu (papildināta)

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 18:39, 07.07.2023


Dziesmu un deju svētku dalībnieki tiek aicināti neēst šodien saņemtajā launaga pakā atrodamo vārīto desu "Zaļā dakšiņa", kuras derīguma termiņš ir 18.jūlijs.



Kā informēja svētku rīkotāji, šāds aicinājums tiek izplatīts, pamatojoties uz "dalībnieku pirmajiem signāliem" un saskaņā ar Pārtikas un veterinārā dienesta rekomendācijām.

"Rēzeknes gaļas kombināta" vārītās desas "Zaļā dakšiņa" iepakojumus ar derīguma termiņu 18.jūlijs svētku rīkotāji, saņemot signālus un rekomendācijas, nekavējoties izņēmuši no neizdalītajām launaga pakām, tomēr dalībniekus, kuri savas paciņas bija saņēmuši jau iepriekš, tiek aicināti minēto desu neēst.

"Darbības tiek veiktas nekavējoties, ir cieša sadarbība gan ar PVD, gan ar launagu paku nodrošinātāju. Mēs veicam dalībnieku apzināšanu," uzsver svētku izpilddiektore Daina Markova.

Dalībnieku launagu paku saturu saskaņā ar publiskās iepirkumu procedūras rezultātiem nodrošina uzņēmums "Sanitex".

Rīkotāji sadarbībā ar "Sanitex" meklē risinājumus, lai nekavējoties aizstātu desu ar citu produktu.

Papildināta: Uzņēmuma pārstāve aģentūrai LETA norādīja, ka tika konstatēta konkrēta produkta neatbilstība kvalitātei. Ar PVD darbiniekiem klātienē tika pieņemts lēmums nekavējoties izņemt no launaga paciņām desu, kā arī tajā brīdī neizdalītās pakas tika nomainītas pret citām launaga pakām, kuru sastāvā bija cits atbilstošs gaļas izstrādājums.

"Sanitex" "dara visu, lai sestdienas un svētdienas paku izdale noritētu bez aizķeršanās".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Lielajā talkā sakoptas 1149 talkas vietas

Lielajā talkā sestdien sakoptas 1149 talkas vietas, aģentūru LETA informēja Lielās talkas organizatori.

Sabiedrība CSDD tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās, aģentūru LETA informēja CSDD pārstāvji.

Sabiedrība Kā ārzemnieki dienēs Latvijas armijā (+VIDEO)

Aizsardzības ministrija paredzējusi mainīt Militārā dienesta likumu, lai palielinātu karavīru skaitu.

Sabiedrība Miris kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs Alfreds Čepānis

80 gadu vecumā mūžībā devies kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs, 5. un 6.Saeimas deputāts Alfreds Čepānis, informē parlamentā.

Lasiet arī

Veselība Farmaceite: 10 padomi dziedātāju un dejotāju aptieciņai

Viens no šīs vasaras skaistākajiem un gaidītākajiem pasākumiem ir Vispārējie Latvijas Dziesmu un Deju svētki. Lai svētki sagādātu tikai pozitīvas emocijas un nelielas veselības problēmas nepārsteigtu nesagatavotus, ikvienam svētku dalībniekam ieteicams pārskatīt savas aptieciņas saturu. Ko ņemt vērā un kādus līdzekļus noteikti vajadzētu iekļaut savā svētku aptieciņā, konsultēja farmaceite Dace Persa.

Kultūra Apskatāma ekspozīcija Dziesmusvētku telpa

Mežaparka Lielās estrādes jeb Sidraba birzs Ziemeļrietumu spārnā šodien atklāta Rakstniecības un mūzikas muzeja (RMM) ekspozīcija "Dziesmusvētku telpa", informēja RMM pārstāve Ilona Matvejeva.

Sabiedrība Tracis ap Dziesmu svētku biļetēm: Pārskaitušies arī daudzi koristi

Lai arī uz Dziesmu svētku koru lielkoncertu "Tīrums. Dziesmas ceļš" šovakar biļetes vēl bija pieejamas, lētāko biļešu par 50 eiro neesamība radījusi vairāku koru kolektīvu neapmierinātību, piektdien ziņo Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma".

Kultūra Biļetes uz Dziesmu svētku pasākumiem Mežaparkā pirktas no 48 valstīm

Biļetes uz Dziesmu un deju svētku pasākumiem Mežaparkā iegādājušies interesenti no 48 valstīm, aģentūru LETA informēja Latvijas Nacionālā kultūras centra (LNKC) pārstāve Linda Ertmane.